Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

Eindelijk!: een interessante ontwikkeling in optische opslag

5 antwoorden
  • Dit lijkt eindelijk een serieus alternatief te worden voor tape en de "cyclische redundantie fout" van cd/dvd uit te bannen: http://millenniata.com/ Imposant: ze mogen kennelijk het logo van nasa voeren....
  • Eerst zien en dan geloven, en dat kan jaaaaren duren! :?
  • De uitlevering van branders en discs is deze maand.... Of bedoelde je de houdbaarheid? Op de site staat een verslag van het amerikaanse leger die de discs getest hebben en daar word verklaard dat deze discs als enige , naast verbatim,mitsubishi,tayoyuden en andere, de test zonder fouten had afgelegd, alle andere discs faalde 100%. Dat is miz behoorlijk hoopvol... Ik probeer hierin het "wij van wc eend" te herkennen maar het ziet er redelijk betrouwbaar uit. Wat miz helpt is dat ze als technische partner LG hebben en das toch niet de minste.
  • :?
  • Kom op Tweakers in 2009 al een berichtje tegen. http://tweakers.net/nieuws/61359/amerikaans-bedrijf-introduceert-optische-schijf-met-1000-jaar-levensduur.html Ik ben sceptisch, maar het ziet er uit als een mooi product. Er zijn echter wel vaker mooie producten op de markt gekomen die niet aangeslagen zijn door allerlei verschillende redenen. Eén van de belangrijkste redenen is natuurlijk geld.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.