Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

eminent 7280 internet verbindings probleem met online modem

4 antwoorden
  • Ik kan geen verbinding met het internet krijgen, met het volgende modem n.l. de huawei HG655D-CB19C7. Heeft iemand hier ervaring mee of een oplossing?
  • Ik zal de vraag even verduidelijken. In eerste instantie geprobeerd om draadloos verbinding te krijgen bij mij thuis. Alle andere apparaten in huis (smartphones, laptops, e.d.) kunnen gewoon gebruik maken van de WIFI. De eminent 7280 echter niet. Vervolgens heb ik de Eminent meegenomen naar m'n zoon, aangesloten en binnen de kortste keren verbinding met het internet. Conclusie: het ligt niet aan het apparaat. M'n zoon heeft overigens internet en een modem van Tele2. Ikzelf zoals gezegd van online. Thuisgekomen opnieuw van alles geprobeerd, maar niets lukt. Uiteindelijk geprobeerd om het apparaat via een kabel verbinding te maken met het internet, maar ook dat mag niet lukken. Heeft iemand enig idee of het een instelling is in het modem/de router en zo ja, welke? Mocht iemand het antwoord weten, dan graag in lekentaal, want ik ben geen programmeur.
  • Heb je hier wat aan? http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=215722&highlight= Overigens al geprobeerd modem en mediaplayer en alle PC's uitzetten, stroom eraf en dan een voor een alles inschakelen? Misschien je Eminent een hoog IP-nummer geven?
  • Alles geprobeerd maar niets lukt. Naar mijn mening ligt het niet aan de EM7280, maar aan de router of de combi router/Em7280, omdat het wel werkt bij m'n zoon met een andere router en internet provider. Ik denk aam een instelling in de router die niet goed staat, maar welke? Ik gebruik overigens een router/modem van online de Huawei HG655d .

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.