Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

videobanden bewerken op de pc. help aub!

4 antwoorden
  • ik wil graag mijn vhs videobanden bewerken en branden met mijn pc. de kabels heb ik aangesloten, maar dan? er zat geen cd-rom of zo bij. hoe krijg ik nu beeld op mijn scherm? ik heb als software: wincoder, windvd, windvr, winproducer en winrip. verder heb ik: windows xp home, 1 80 gb harde schijf, verdeeld in 3 delen. pentium 4 1,8 processor. een gloednieuwe pc, met alles er op en er aan. videokaart: 256 mb geheugen 400mhz front side bus tv out en video in geforce 3ti 200 grafische kaart 256 second level cashe software staat in de vraag zelf kabels: achter in de video recorder heb ik een scart aansluiting. die zit achter in de videorecorder. van daar uit gaat dan de s-video aansluiting naar de pc. ik hoop dat je hier genoeg aan hebt. laat het anders weten! jules_wijers@hotmail.com bedankt!
  • heb je al iets kunnen vastleggen in de vorm van avi. Het principe is alsvolgt: rippen van dvd/capturen van vhs opslaan als avi avi converteren naar divx ( comprimeren ) divx naar vcd.<P>Check <A HREF="http://www.vcdhelp.com/" TARGET=_blank>http://www.vcdhelp.com/</A>
  • Als je ook geluid wil bij je video heb je aan alles een s-vhs kabel niet genoeg. Je zult dan ook de audio aansluitingen van de video-rec moeten verbinden met de geluidskaart van je pc. Tevens heb je een programma nodig wat analoge video kan 'capturen'. Voorbeelden zijn Ulead Mediastudio of Adobe Premiere. Met deze twee kan je tevens uitgebreid video monteren (overloopeffecten, audio, titels e.d.). Er zijn ook nog wel andere pakketten, maar daarbij is het video-edit gedeelte minder uitgebreid.<P>------------------ <A HREF="http://setiathome.ssl.berkeley.edu/cgi-bin/cgi?cmd=team_lookup&name=Unimatrix%204" TARGET=_blank>Join dit Seti-team</A> <P>Dat je de wet van Murphy kent helpt ook niet.
  • ik heb ook windows movie maker, en met het programmatje wincoder moet het toch ook lukken? wie helpt?<P>bedankt!

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.