Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

Stereo aansluiten op Geluidskaart

4 antwoorden
  • Hoi allemaal, Is het mogelijk om een Stereotoren met een AUX ingang aan te sluiten op een "gewone" (dus geen Platinum) SoundBlaster Live! 5.1? Dit i.v.m. het kopen van een nieuwe geluidskaart, zou ook wel Audigy willen maar dat is toch weer een behoorlijk verschil in prijs... :sad: Sander
  • [quote:1221cfcdee] Op 01-02-2002 20:26, schreef knopper: Hoi allemaal, Is het mogelijk om een Stereotoren met een AUX ingang aan te sluiten op een "gewone" (dus geen Platinum) SoundBlaster Live! 5.1? Dit i.v.m. het kopen van een nieuwe geluidskaart, zou ook wel Audigy willen maar dat is toch weer een behoorlijk verschil in prijs... :sad: Sander [/quote:1221cfcdee] Ik bedoel dan gewoon een stereotoren met 2 luidsprekers.
  • Dit is zeker mogelijk. Op de SB zitten een line-out die je met een kabel (die verloopt van 3,5 mm jackplug naar cinchstekkers) aansluit op de line-in op de stereotoren voor geluid afspelen. En eventueel kun je een zelfde kabel leggen van line-in op de SB naar line-out op de stereo als je geluid wilt opnemen op de PC. De stereo klinkt bijna altijd beter dan de kwetterkastjes dus het is sowieso een goed idee om de stereo aan te sluiten voor stereo althans. Want helaas kun je dus de tweede line-out (voor de achterspeakers/surround) nu dus niet gebruiken.
  • [quote:909118c5cf] Op 02-02-2002 19:54, schreef Eddy van Wuyckhuyse: Dit is zeker mogelijk. Op de SB zitten een line-out die je met een kabel (die verloopt van 3,5 mm jackplug naar cinchstekkers) aansluit op de line-in op de stereotoren voor geluid afspelen. En eventueel kun je een zelfde kabel leggen van line-in op de SB naar line-out op de stereo als je geluid wilt opnemen op de PC. De stereo klinkt bijna altijd beter dan de kwetterkastjes dus het is sowieso een goed idee om de stereo aan te sluiten voor stereo althans. Want helaas kun je dus de tweede line-out (voor de achterspeakers/surround) nu dus niet gebruiken. [/quote:909118c5cf] OK, bedankt.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.