Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

compu leest mpg , mpeg niet meer

4 antwoorden
  • Al mijn mpeg en mpg formaten staan als winamp media player op de computer met als gevolg dat geen enkele viewer deze kan laten spelen en mijn avi formaten zijn windows media files geworden , daar krijg ik enkel geluid te horen . Wie weet raad ?
  • Ga in windows verkenner naar: Tools>folders options>file types. Zoek hier naar de extensies die problemen geven. Hier kun je het standaardprogramma aangeven dat de extensies moet openen.
  • Ik heb dat gedaan en verandert om met windows media player te openen maar nu krijg ik de melding "an object or name was not found" ik denk dat ik mijn boeltje ga formateren als ik te weten kom hoe ik dat moet doen , er zijn nog meerdere kleine problemen op de computer. Het formateren is het probleem niet , het terugzetten zonder dat ik ergens iets vergeet te back uppen van bestanden die ik nog nodig heb .Maar daar wacht ik nog ff mee .Alvast bedankt voor de reactie.
  • Het zelf wijzigen van de "file-type"lijst kan vooral voor multimedia niet zo eenvoudig zijn daar je niet alleen een programma moet opgeven maar ook een actie. zo gaat het makkelijker: ieder afspeel programma heeft in het "options" menu een mogelijkheid om bestandsextenties toe te wijzen aan het betreffende programma, bij windows mediaplayer 6.4 doe je dat onder :beeld/opties/indelingen , klik op alles sewlecteren en al je multimedia wordt weer geopend met mediaplayer Bij mediaplayer7 werkt het op dezelfde manier.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.