Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

audio: WMA niet afspeelbaar

5 antwoorden
  • Ik heb zo'n 200 "oude" LP's in WMA en mp3 op CD's gebrand. Alle nummers in mp3 en een aantal in WMA-formaat laten zich goed afspelen. De meeste nummers in WMA-formaat zijn echter niet oproepbaar. Ik krijg de mededeling dat ik eerst de netwerkbeheerder om toestemming moet vragen !?!? Nou dacht ik toch dat WMA een gangbaar formaat was en er geen licentie of zo op zit. Weet iemand een oplossing voor dit probleem?
  • waarschijnlijk draait de computer onder windows nt/2000/xp (of zelfs me en win98 is mogelijk). Deze bestanden zullen waarschijnlijk een koppeling naar het een of ander willen maken (bijvoorbeeld naar een player), die niet is toegestaan. Zorg dus in ieder geval dat je als admin bent ingelogd om daar wat aan te doen.
  • Ik heb iets anders met WMA files, althans, mijn zusje. Zij heeft een tijd geleden stapels cd's gekopieerd met Windows Mediaplayer 7.1 (en beveiligd) en op haar harde schijf gezet. Nu heeft ze een nieuwe pc met Windows ME en ze zijn met geen mogelijkheid meer af te spelen, is de beveiliging misschien op de één of andere manier op de heffen/omzeilen?
  • Inderdaad, wma-bestanden kunnen een bepaalde beveiliging hebben, zodat je ze niet zomaar op cd of op een andere pc kunt zetten. <font size=-1>[ Dit Bericht is bewerkt door: dextertje op 2002-03-09 02:26 ]</font>
  • Dat wisten we dus al, maar hoe kunnen we die opheffen/omzeilen/kraken?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.