Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

Geen geluid!

mecvo
3 antwoorden
  • Een paar dagen geleden is de voeding van mijn pc doorgebrand, samen met de harddisc. Er is nu een nieuwe voedng en harddisc ingezet, maar nu doet het geluid het helemaal niet. Aansluitingen zijn goed. Nu ben ik een beetje aan het zoeken naar waar het aan kan liggen. Via configuratiescherm>systeem>apparatenbeheer zag ik dat het plusje van overige apparaten openstond, en daaronder PCI Multimedia Audio Device met een geel uitroepteken erbij. Als ik dan bij eigenschappen kijk staat er: De stuurprogramma's voor dit apparaat zijn niet geïnstalleerd(Code 28). Klik op Opnieuw installeren om het stuurprogramma te installeren. Als ik dat doe kan hij er geen vinden. Wie weet wat ik dan kan doen. Moet ik een stuurprogramma via internet downloaden of heb ik een groot probleem. Ik weet niets van computers dus ik weet niet wat je verder moet weten om dit op te lossen. Ik heb al geprobeerd om met de windows cd-rom iets te doen maar hij wil geen software installeren omdat de reeds geïnstalleerde windows nieuwer is(wat ik zelf niet snap want ze hebben gewoon windows98 geïnstalleerd). Help!
  • je moet gewoon ff de driver opnieuw van internet halen en installeren en klaar is kees je hebt weer sound
  • Dit gelijkt wel wat op het probleem dat ik had.
    Zie daarvoor: http://forum.computertotaal.nl/phpBB/viewtopic.php?topic=51722&forum=3&2

    (let wel: de weg voor oplossing die dààr staat, geldt voor windowsXP. Bij 98 zal het in grote lijnen ook zò zijn, maar toch zal het wel op enkele plaatsen verschillen..)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.