Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

SB Live Audigy Player retail vs bulk

3 antwoorden
  • Ik zit te denken misschien een Audigy Player aan te schaffen. De (enige) reden hiervoor is de lage latency bij gebruik van ASIO-drivers (2ms) i.v.m. realtime bespelen van VST-intrumenten (Cubase) e.d. tegen een zeer acceptabele prijs. De bulk-versie is echter een stuk acceptabeler geprijsd dan de retail-versie. Al die software (waar ik toch niks aan heb) die bij de retailversie zit hoef ik er niet bij te hebben, waar ik bang voor ben is alleen dat er misschien een andere chip op de bulkversie zit waardoor de latency hoger is. Weet iemand hier meer van? Alvast bedankt, Danny
  • Ik heb zelf de SB Audigy bulk en naar mijn weten zit er precies dezelfde chip op als op de retail versie. het verschil zit ´m er alleen in dat de retail versie in een mooi doosje zit + een zooi software... ik ben behoorlijk tevreden met mijn audigy, ik kan hem je echt aanraden..
  • er is nog een klein verschil Ik heb een retail namelijk AL mijn aansluitingen op de achterzijde zijn Verguld. Dat schijnt beter te gelijden zeggen ze maar ik denk dat je er nauwlijks verschil van merkt. Het staat wel cool overigens. :smile: Verder zat mijn Retail in een mooie doos met een boekje erbij. daar mis je niets aan. Ik zou voor de Bulk gaan, de Retail bied niet veel itteresants extra!

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.