Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

DIVX 5

Count Uilesnor
12 antwoorden
 • Kan iemand zeggen waarom na instal DIVX 5 de films op codec 3.11 niet meer lipsync zijn?
 • Je moet gewoon 3.11 gebruiken is nog steeds de beste codec, kwa prestaties.

  Tenzij je een film heb die met versie 4 of 5 is gecodeerd :smile:
 • Ik had precies hetzelfde probleem met versie 5.
  Ik ben weer terug naar versie 4. Dat werkt tenminste probleemloos.
  Op de website van DivX staat trouwens niets over dit probleem…….
 • Ik had ook zo'n probleem……….
 • Dat krijg je wel eens, explorer bleef hangen. Nu drukte ik op edit/verwijder mar hoe kan je dit bericht nu verwijderen?

  [ Dit bericht is bewerkt door: boomhutjes once and for all op 2002-04-23 22:15 ]


 • [ Dit bericht is bewerkt door: boomhutjes once and for all op 2002-04-23 22:11 ]
 • ik had het ook. Weliswaar niet drie (3) maal, maar ik had het wel :grin:

  Weer terug naar versie 4
 • Wat hebben jullie dan voor CPU's?
 • Intel P2 350Mhz op een Gigabyte GXC P2/3 MB, 100Mhz FSB,256 MB,IBM 4,5GB UW HD, Maxtor 30GB UDMA-IDE-HD, Seagate 2.5 UDMA-IDE-HD, SD-Ram SCSI UW, Teac SCSI CD-Rom, Yamaha SCSI Brander 16x4x4, Matrox Marvel G400 TV/ MJPEG, Samsung DVD drive, oja diskette station. Maar dat heeft niets met lipsync te maken…….
 • Er is een irritant probleempje met divx5; de installer wijzigt het afspelen van oude divx3.11 films naar de divx 5 codec.
  Bij versie 4 werdt tijdens install nog gevraagd of je oude divx met de nieuwe codec wilt afspelen, de divx5 installer doet dat niet en wijzigt zonder omhaal je register zodat het divx 3.11 afspeelfilter niet meer wordt gekozen voor welke divx dan ook.
  Dat het divx5 filter r.u.k is is duidelijk, het haalt bij lange na niet de performance van het divx3.11 filter en als het al dezelfde performance haalt dan heeft ie er veeeeel meer cpu vermogen voor nodig ,nogmaals r.u.k

  MIZ niet alleen nogal onbeschoft dat een brokje half-af ontwikkelde voormalige-hackersoftware in mijn register zit te klooien en onderdelen verandert waar het helemaal nix mee te maken heeft maar bovendien doet het me denken aan de praktijken van microsoft, bovendien; online registratie?zie ik nou spoken?

  Totdat dit kleine "probleempje" is opgelost heb ik dus dit stukkie ruk-ware van mijn pc gehaalt en de oude divx4 weer terug geinstalleerd en ik raad iedereen aan om hetzelfde te doen, zo veel beter is versie 5 nou ook weer niet.
 • Nou die codec mag dan ruk zijn, daar staat wel weer tegenover dat de nieuwste versie is uitgerust met spyware.:razz:
 • Spyware is dat software die je systeem en software overzend naar een database? (net zoals kazaa en morpheus)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.