Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

MovieJack.(iemand ervaring hiermee?)

5 antwoorden
  • Ik heb een duitse versie van dit programma werkt het goed? en heeft iemand hier misschien een nederlandse versie van? of weet iemand waar ik een nederlandse versie kan downloaden?
  • heb gisteren voor het eerst een DVD geript met dit programma, en daarna gebrand. het werkt goed, alhoewel over de beeldkwaliteit was ik nog niet over te spreken, maar ik had hem op "vollbild" geript. ik ben nu bezig hem te rippen op Breedwand mischien dat dit een betere weergave geeft. ik heb ook de duitse Jack, maar 'k geloof dat het goed werkt. je hoeft weinig in te stellen, dus.... DVD-deo heb ik ook nog, maar dat moet ik nog uitproberen.
  • Ik heb hiermee zowel volbeeld als breedbeeld heel goeie kwaliteit, maar bij mij geeft het problemen met de ondertiteling. Als ik tegelijk de ondertiteling erbij wil kan mijn dvd-speler de cd niet afspelen? Raar maar waar! Hebben jullie hints hiervoor? Of kan het ook aan mijn cd zelf liggen?
  • Ik heb ook DVDeo maar hij doet het niet bij mij. Hij begint met rippen en stopt dan. Komt denk ik doordat Win XP niet ondersteund wordt.
  • Bij mij werkt DvDeo wel onder XP. Ik ben niet te spreken over de kwaliteit rouwens maar dat heeft niets met XP temaken.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.