Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

zwartwit beeld..en pal??

3 antwoorden
  • Ik heb een DVDspeler 16x48xIDE Lite-on, videokaart leadtek geforced 2mx400 64Mb TVout. Gebruik Power-DVD als software. Heb een stekker die S-Video en audio samenvoegd tot scart. Ik krijg wel geluid, maar alleen ZWARTWIT BEELD op de tv. Met de zoek-optie in dit forum heb ik mogelijke oplossingen bekeken. Mijn vraag: Er wordt veel gesproken over Pal. Waar stel ik Pal in?? In de software? Wat zijn andere oplossingen. Groet!
  • Check [url=http://forum2.computertotaal.nl/phpBB/viewtopic.php?t=60274]dit[/url] even. Zwart/wit beeld wordt meestal veroorzaakt doordat je S-video gebruikt en je TV dat niet ondersteund. Je moet Composiet gaan gebruiken.
  • Je zou ook een andere (scart)-ingang kunnen proberen ... Tenminste ik had een soortgelijk probleem : - composiet-uitgang van PS2 op de scart-ingang gaf zwart/wit beeld - vervolgens op de aux-ingang (bedoeld voor camcorders e.d.) op de voorkant gezet en het probleem was weg ... En ik meen me te herinneren dat ik met de s-video uitgang van m'n pc (Creative mpeg-decoderkaart) zoiets dergelijks had. Door gewoon de 'eerste' scart-ingang te gebruiken ipv de tweede was er wel weer kleur te bekennen ...

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.