Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

Probleem DVD -> tv-out -> tv

5 antwoorden
  • [color=blue:ed3422cd06][/color:ed3422cd06] :( Als ik een DVD afspeel op mijn pc en via de tv-out naar de tv stuur lukt dat bv met tvtool wel, maar na 10 minuten gaat de dvd verder op de monitor. Ik moet dus elke 10 minuten tvtool starten. Ja, ook met een geregistreerde :lol: versie. Ik gebruik Xp met een dvd speler van Lite-on en een Geforce 2 MX400 kaart met de Bt868. Heeft iemand een oplossing? ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ jun'02 :D : probleem is opgelost dankzij Ronald. Hij mailde mij versie 5.5.3. met een code. Na 10 minuten blijft de dvd gewoon op de tv doorgaan. Ik ben blij dat ik er nu achter ben dat e.e.a. toch zo kan werken. Fijn dat er mensen zijn die een ander willen helpen! Hulde aan Ronald. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  • Die 10 minuten is wel toevallig omdat dat precies de try-out lengte is van de ongeregistreerde versie. Ik zou dia gasten in Germany eens mailen, misschien is er iets mis met je reg code
  • :lol: Geregistreerde versie is het niet helemaal. Met een keygen. :oops: Maar echt alleen om uit te testen of het werkt. :o Ik heb echt geen probleem met betalen, maar het moet wel werken. Het keygen-code lijkt van TVTool toch echt een geregistreerde versie te maken. De 10 minuten van de try-out is mij bekend. Maar nu zou het dus niet meer moeten reageren als een try-out. Met andere programma's krijg ik het niet eens op het tv-scherm omdat die progjes meteen zien dat er een tv-out is. Ik wist niet dat het "verboden" is om dvd via je pc op je tv te kijken. Ik heb gewoon geen zin om weer een apparaat aan te schaffen voor die paar dvd's die ik kijk. :cry:[size=18:a6fd1cd0ee][/size:a6fd1cd0ee][size=24:a6fd1cd0ee][/size:a6fd1cd0ee] Help ! :wink:
  • [quote:e3112dd30d="dnalor"]Ik wist niet dat het "verboden" is om dvd via je pc op je tv te kijken.[/quote:e3112dd30d] Hoezo, 'verboden'? Leg eens uit. Ik heb geen idee waarom niet.
  • Verboden in de zin dat alle progjes die ik heb geprobeerd, behalve TVTool, de tv-out herkennen en het verdommen om via tv-out de beelden door te geven naar mijn televisie. :evil:

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.