Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

Ik krijg geen geluid meer ?

7 antwoorden
  • Ik heb Win ME en plots heb ik geen geluid meer , ik kan via windows geen geluid meer afspelen op mijn media player of met mijn spellen, wat moet ik doen om te kunnen controleren wat er fout is?
  • Hoor je alleen niets of krijg je ook foutmeldingen? Je kunt via de Volumeregeling kun je geluidsniveau's instellen, het kan zijn dat het nu op Dempen staat en dan hoor je dus niets. Dat kan via Configuratiescherm, Multimedia, vinkje zetten bij Volumeregeling weergeven in de taakbalk... Dan dat openen en even de instellingen controleren. Mocht dat niet werken dan zou ik even via apparaatbeheer kijken of je drivers in orde zijn.
  • Het volume staat vol open, als ik in het configuratiescherm geluiden voor bepaalde functies als voorbeeld wil horen dan krijg ik de melding apparaat is reeds in gebruik?In apparatenbeheer staan geen conflicten.
  • Misschien is er een bepaald programma dat tijdens het booten geladen wordt wat gebruik maakt van de geluidskaart en die zodoende in gebruik houdt? Kun je proberen door via CTRL+ALT+DEL en dan wat dingen afsluiten. Of anders msconfig starten en bij het tabblad Opstarten vinkjes weghalen bij programma's die je verdenkt... Nog een mogelijkheid (misschien de meest logische) is om in apparaatbeheer het betreffende apparaat (dus de geluidskaart) te verwijderen en dan rebooten. Dan wordt 'ie opnieuw in windows geinstalleerd. Wel even de drivers bij de hand houden!
  • Het rebooten geprobeerd maar helaas, apparaat eruit nieuwe driver erin maar helaas.
  • Ik heb msconfig gestart maar ik vind het nogal moeilijk om uit te vinden wat de geluidskaart zou kunnen gebruiken bij het opstarten, want ook winamp geeft aan dat het apparaat al in gebruik is?
  • Geef anders ff door wat daar allemaal staat bij tabblad opstarten...

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.