Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

DC10+ / Studio renderen is traag

4 antwoorden
  • Iemand enig idee hoe dat het renderen van bijv. een S-VCD kan worden versneld. Ik heb de DC10+ met Studio van Pinnacle op een Intel Pentium 4 met 256MB en een 40Gb 7200rpm harddisk. Een S-VCD maken (ca. 30minuten) kost bijna 2 uur!! :-?
  • Grafische toestanden vergen nu eenmaal heelveel power, onder win2000 zou je een winst kunnen boeken effe aangenomen dat je machine goed is getuned. Maar dat zal nooit echt veel winst opleveren. Je moet naar je hoeveelheid geheugen kijken, je moet denken aan minstens 1GB geheugen (snelste wat je kan krijgen). Verder overwegen om je CPU te upgraden, naar de snelste Pentium die er is.
  • Op een P4 is dit wel heel erg traag...... idd, denk beetje meer geheugen geen kwaad zou kunnen hier duurt een filmpje van 30 min renderen hooguit 45 minuten...
  • [quote:5a41f0c1a0]Iemand enig idee hoe dat het renderen van bijv. een S-VCD kan worden versneld. Ik heb de DC10+ met Studio van Pinnacle op een Intel Pentium 4 met 256MB en een 40Gb 7200rpm harddisk. Een S-VCD maken (ca. 30minuten) kost bijna 2 uur!! [/quote:5a41f0c1a0] Dus je rendert in Studio 7 ? Moet toch wel sneller kunnen dacht ik. Maar er zijn zowiezo wel betere oplossingen te verzinnen om een SVCD te maken dan met Studio 7. Een encoder met fatsoenlijke SSE/SSE-2 support, en ook nog een betere beeldkwaliteit, zoals: www.tmpgenc.net www.cinemacraft.com (CCE-SP 2.64, bij voorkeur te gebruiken onder Adobe Premiere, beste beeldkwaliteit en ook nog eens snelste)

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.