Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

svcd

6 antwoorden
  • Goede avond, ik ga hier een vraagje stellen dat waarschijnlijk al 100 keer gesteld is, maar ik zou graag weten hoe ik een vcd of svcd brand met nero 5.5.8.2 Dank bij voorbaat
  • als ieder ander bestandsextentie...
  • ...Makkelijk he...
  • :-? wa zijn da nu weer voor antwoorden?!? Schumi Ik veronderstel dat je het bronbestand al hebt (extensie .mpg)? Indien ja: - start Nero - normaal verschijnt er automatisch een wizard (indien niet,klik dan op de knop wizard) - kies “een nieuwe cd compileren” - kies “andere” - kies Video-Cd of Super Video-CD - sleep het mpg-bestand naar het brand-venster en brand vervolgens de cd Is het bronbestand nog in avi-vorm moet je het eerst nog omzetten naar .mpg. Kijk hiervoor eens op deze [url=http://users.pandora.be/sectie/]site[/url].
  • Van hart bedankt sectie, btw interessante site dat je staan hebt, je hebt een bezoeker bij 8) 8) 8)
  • sectie B : ben het in principe eens, je moet proberen anderen te helpen. Maar ik denk dat ik begrijp waarom deze recties er zijn. Je moet wel de moeite nemen om effe nero te bekijken, dan bedoel ik niet eens plug-ins, overburn definities, etc... Als je Nero opstart dan kan je kiezen wat je wil doen : Staat gewoon aan de linkerkant Audio Cd, VideoCD, SVCD. als je dan problemen krijg bij het maken van vcd terwijl je denkt dat je alles doet dan kom je met vragen en wordt je ook promt geholpen, al;thans dat is mijn ervaring 8)

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.