Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

"verspringende" audio cd

4 antwoorden
  • Gekopieerde audio CD's die afgespeeld worden op een cd speler in de auto "verspringen" voortdurend. (Blaupunkt) Bij een vaste hifi installatie zij er geen problemen. Ligt dit aan de CD's (Fuji), de CD brander (Acer), de software (Nero 5) ??? Men heeft me aangeraden om op een zo laag mogelijke snelheid te branden, maar Nero5 begint maar vanaf snelheid x4. Wat is de oorzaak van dit "verspringen" en bestaat er een mogelijkheid om met Nero de brandsnelheid om 1x in te stellen ?
  • Ik zou eerder zeggen dat dit aan jou cd-speler in de auto ligt. Probeer de cd is in een stereo of zo wanneer hij het dan goed doet weet je waar het aan ligt. En voor zover ik weet kan je bij NERO niet instellen dat je op enkelvoudige snelheid kan branden. Groeten, :D
  • Als je geluk hebt pakt je auto cd speler ze zonder kuren, maar zoals je het beschfijft zla je een nieuwe moeten kopen. :cry: Hij heeft gewoon problemen met het lezen van cd-r en cd-rw. Je moet bij het aanschaffen opletten dat er expliciet staat dat ie CD-RW en CD-r kan lezen. ALs je voor een nieuwe gaat neem dan direct een CD-MP3 auto speler, dan heb je pakweg 2 cd's nodig om een paar honderd liedjes op te zetten en hoef je ook niet echt een wisselaar te kopen. 8)
  • Een lage brandsnelheid wil idd wel eens dat verspringen in oude autoradio's voorkomen. De minimale brandsnelheid is echter afhankelijk van je brander, niet van de software. De meeste moderne (24X en hoger) branders gaan idd niet lager dan 4X of 8X.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.