Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

Alleen de linker geluidsstroom (speaker...) werkt.

None
7 antwoorden
 • Ik heb mijn pc (w98) opnieuw geïnstalleerd en nu doet alleen de linker speaker (geluidsstroom) het. Ik heb verschillende speakersets en geluidskaarten geprobeerd maar het probleem blijft bestaan. Nu vraag ik me af waar ik dat volume van de rechter geluidsstroom hoger kan zetten in windows.

  Het is overigens geen probleem in de normale volumeregeling of in de bekabeling.
 • Klik met de rechter muisknop op het geluis-icoontje in de systemtray (normaal rechtsonder). Kies voor "Volumeregelingen openen…" en controleer of de balans van alle objecten in het midden staan.
 • Dat staat goed, in ieder geval bedankt voor het meedenken.
 • Je zegt zelf al dat het niet meer aan Windows instellingen, kabels of speakers ligt. Dan blijft dus de geluidskaart zelf over. Met die mini-jackplugs kan het gebeuren dat de een van de polen van de line-out op de kaart wordt weggedrukt en nu dus geen contact meer maakt. Probeer eens wat te jutteren aan de kabel in de line-out. Maakt hij af en toe contact dan weet je dat het dat zijn kan. Je kunt misschien de line-out bus op de kaart openmaken maar meestal valt dat niet mee.
 • Heb je misschien boxen waar een koptelefoon in kan?
  Moet je die koptelefoon er nog een keer indrukken en er weer uithalen. Dit had ik zelf laatst. Misschien …… per ongeluk.
 • Sorry, het ligt wél aan windows maar ik kan niet vinden waar. Zoals ik al zei, ik heb getest met meerdere geluidskaarten en speakersets. Helaas wil meneer Gates niet vertellen waar ik het volume van de rechterspeaker harder kan zetten (ook niet in de help..)

  Erbe, het werkte helaas niet en volgens mij heeft de koptelefoon uitgang geen invloed op de speakers, in ieder geval toch bedankt.
 • Als je boxen nou eens omdraaid. Dan ben je van 1 probleem af alleen dan moet je nog wat zoeken voor een ander probleem…….


  ……maar serieus por eens met een plug in de koptelefoonuitgang. Bij mij hielp het wel..

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.