Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

:S waarom film wel afspelen in MicroDVD en niet in Mediaplay

Eusebio
8 antwoorden
 • hallo mensen,

  ik heb een progbleem. Ik heb namelijk mask of zorro gedownload maar hij schijnt het niet te doen op kazaa's player en ook niet op de Windows Media Player. Nu wilde ik hem net van m'n HD af pleuren maar toen dacht ik nog aan één optie en dat is met MicroDVD en daar doet ie het ineens zel :-? maar ik wil dat ie het ook gewoon in de Windows Media Player doet. Hier onder schrijf ik de eigenschappen op van die film.

  ALGEMEEN
  The Mask of Zorro (DVD DivX).avi

  Bestandstype: Videofragment
  openen met: Windows Media Player
  Locatie: D:\KaZaA\My Shared Folder
  Grootte: 762 MB (799,156,736 bytes)
  Grootte op: 762 MB (799,158,272 bytes)
  Gemaakt: Tuesday, July 02, 2002, 11:45:48 PM
  Gewijzigd: Sunday, July 07, 2002, 7:08:40 AM
  Laatst geopend:Sunday, July 07, 2002

  kenmerken : alleeen Archief staat aangevinkt


  SAMMENVATTING
  breete: 352 pixels
  hoogte: 176 pixels
  duur: 2:22:12
  bitverwerkigssnelheid: 96kbs
  geluids indeling: MPEG layer-3
  framesnelheid: 29 frames/sec
  gegevenssnelheid: 94kbps
  groote van beeldfragment: 24 bits
  vidiocompressie: DIVXMPG-V3


  misschien dat jullie denken dat ik een beetje gestoort ben maja….dit is um. Ik wil dus dat die "The Mask of Zorro (DVD DivX).avi" ook voor de windows Media Player gebruiken. Ik hoop een goed antwoord te krijgen op mijn vraag.

  GREETZ Eusebio
 • Heb je wel DivX gedownload?
  Bij mij werkte zo´n film ook niet in mediaplayer. Na het downloade van DivX van DivX.com werkte het wel met mediaplayer.
 • Mischien mis je nog een codec. Of is zorro toch een DVD-achtige codec die alleen met PowerDVD of Microdvd kan worden afgespeeld.

  Probeer NIMO codec pack eens te installeren:

  http://www.divx-digest.com/software/nimo_pack.html
 • Yeps jeroentje1983 ik heb die divX al geïnstalleerd daarmee ken ik nu rippen :D

  ennuh…. Miscroherz ik ben nu effe bezig met installen van Nimo Codec Pack V5.0 :D van de onderstaande website http://www.nivelvirtual.net/downloads/?id=152

  jullie horen nog van me of het is gelukt
  GREETZ Eusebio
 • Zo potverdriedubbeltjes!!! In die pack zit allemachtig veeel
  [i:e42f452892]Zullen we het een beetje netjes houden hier?
  Jeroen de Jager[/i:e42f452892]


  maar jammer genoeg niet de goede stuff die ik nodig heb :(

  ik hoop nog goede antwoorden te krijgen.

  GREETZ Eusebio
 • Misschien krijg je de film wel nooit aan de praat met de huidige mediaplayer omdat het toch een soort dvd file is en alleen met microdvd / powerdvd /windvd etc.. afgespeeld kan worden.

  De film werkt toch met microdvd, waarom moet ie dan perse in mediaplayer werken?
 • Kan je hem wel overzetten naar .mpg met TMPGEnc?? Dan is je probleem opgelost ik heb dit zelf ook gehad een paar keer.
 • wat gebeurt er als je hem probeert af te spelen met win mediaplayer?

  Wat betreft de video is het vrij eenvoudig: als je divx 3.11 alpha en divx 5 hebt geinstalleerd dan moet de film(iedere divx film ongeacht het type) spelen in win mediaplayer.
  Doet ie het niet dan is het meestal een kwestie van een beschadiging aan de film, de file is corrupt en dat betekent meestal gaan zoeken naar een player die hem wel wil spelen.
  Uiteindelijk betekent dat meestal dat winmediaplayer de enigste is die hem kan/wil spelen maar dat is niet altijd het geval.

  Een goede check is om te kijken wat virtualdub er van zegt, begint die bij het openen meteen met re-indexen en/of re-keyen van de film dan is het duidelijk…….

  Overigens: dit is een divx 3.11 film( DIVXMPG4 V3), open de film in vdub/file/file information en je ziet ook nog of het een low of fast motion is.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.