Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

Welke videobewerkingskaart ?

5 antwoorden
  • Ik wil graag gaan beginnen met videobewerking op de computer. Waar moet een pc aan voldoen? en nog belangrijker welke videobewerkingskaart is het beste voor mij geschikt? als ik de volgende voorwaarden stel: ik zou graag een videobewerkingskaart willen kopen die veel mogelijkheden bevat en wil daar best geld aan uitgeven. Ik heb een Hi-8 camcorder en in de toekomst wil ik een digitale camera kopen. Wie heeft er advies hierover en/of gebruikt zelf zo'n kaart die veel mogelijkheden bevat. Ik zou graag adviezen, tips en gebruikerservaringen willen horen. Bij voorbaat dank !!
  • omg, je zegt zelf videobewerking. heet dit soms videobewerking? dit is grafisch... videobewerking valt toch onder [url=http://forum.computertotaal.nl/phpBB/viewforum.php?f=3]Multimedia, dvd, thuisbioscoop[/url]
  • schop! t.
  • Als je voor iets goeds wilt gaan, en er ook geld voor over hebt zou ik eens de producten van matrox gaan bekijken. Hun RT2000 en RT2500 systeem is perfect voor de middenklasse. Ikzelf gebruik een RT2000 systeem en ben echt enthousiast!!!
  • Ik zou denk ik gaan voor de Pinnacle Studio Deluxe. Met deze kaart is het mogelijk om zowel analoog als digitaal te werken. De software die erbij zit, verlangt geen dagenlange studie. Als klap op de vuurpijl zit er ook software bij waarmee je je creaties op CD kunt zetten, zodat je je VCD film op je stand alone DVD kunt bekijken. Wat betreft PC is elke moderne PC geschikt voor video bewerking. Zorg ervoor dat je lekker veel geheugen hebt en een aparte(!) grote harde schijf voor je video bestanden. Ik zou Windows 2000 gebruiken met NTFS op de video schijf. (Kun je bestanden maken groter dan 4 GB).

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.