Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

dvd van de aldi

13 antwoorden
 • wie weet wat meer over de dvd player van de aldi. type etc etc
 • Heb ook wel interesses... Zijn er eigelijk mensen die bedrogen uitgekomen zijn door/slechte ervaringen hebben met Medion? volgens [url=http://www.aldi.nl/OFFER_NL/home.htm]site[/url] zitten alle toeters en bellen erwel aan die eraan moeten. wat is regionaalcode2, goed? btw als je direct bij [url=http://www.medionshop.de:80/shop?0000000b0000000b0015e24600000025ab11ee20&InclArtGroup.group_id=133&InclArtGroup.descend=true]Medion[/url] online shopt heb je voor minder een dvdSpeler die vcd ondersteund.
 • code2 is europa code1 is regio vrij
 • Ik heb dezelfde dvd-speler aan het begin van het jaar gekocht en ik ben er erg tevreden mee. Ik heb gehoord dat je met de juiste software de dvd-speler regiovrij kunt maken, maar ik weet niet hoe.
 • Vraag: Hoe maak ik speler XYZ regiovrij Antwoord: Een beperkt aantal DVD-spelers is regiovrij te maken m.b.v. codes op de afstandsbediening. Zie bijvoorbeeld 7thzone, DVD Reviewer, USale en www.jeroenverhaar.com (voor Phillips spelers), maar er zijn nog tig andere sites met codes. Vrijwel alle DVD-spelers zijn via een hardware-modificatie regiovrij te maken. Bedrijven in Nederland die dit doen (of die spullen leveren om het zelf te doen) zijn o.a.: - www.rodisc.nl - www.dvdplus.nl - www.all-region-dvd.com - www.jvb.nl - www.amamultimedia.nl - www.elvic.nl - ITC Home Theater. - www.dvdunlock.com (België)
 • Ik heb deze speler een paar dagen geleden voor 110 euro gekocht en hij speelt alles (dvd, mp3, vcd, svcd, cd-r, cd-rw) en hij is regiovrij te maken met een code. Een perfect spelertje dus voor dat geld. Het modelnr. is MD 4310.
 • [quote:ebfd81b8c6="SandStorm"]Ik heb deze speler een paar dagen geleden voor 110 euro gekocht en hij speelt alles (dvd, mp3, vcd, svcd, cd-r, cd-rw) en hij is regiovrij te maken met een code. Een perfect spelertje dus voor dat geld. Het modelnr. is MD 4310.[/quote:ebfd81b8c6] Weet je toevallig de code?
 • Dit is de code, hij staat bij mij trouwens gewoon in de handleiding. To change the region 1. Power up 2. Open tray 3. Press SETUP 4. Press 0 for "region free" 5. Press PAUSE 6. Press I<< (STEP BACK) button under SLOW/R 7. Press >>I (STEP FORWARD) button under SLOW/F 8. Press SETUP
 • [quote:92534c2f06="plextor"]code2 is europa code1 is regio vrij[/quote:92534c2f06] regio 1 is nog altijd de USA ... regio 0 zou 'regiovrij' moeten zijn dacht ik, maar daarnaast hebben sommige DVD's nog een regio-controle in hun menuscript zitten (RCE of RCS is de afkorting daarvoor dacht ik).
 • Beetje vreemde vraag misschien, maar hoe zeker is het nu dat 'ie ook VCD speelt enzo? Ik kan bij de Aldi site niet ontdekken welk type het is, en bij de advertentie staat het er niet bij geloof ik...... Iemand verdere positieve of negatieve ervaringen? Ben errug benieuwd! Overweeg morgen heel vroeg bij de Aldi te gaan staan.....
 • Het type is MD 4310 zoals ik al eerder heb gezegd en hij speelt alles, vcd, svcd, mp3 enz.
 • Regio code 1 is USA en Canada voor een overzicht van de regiocodes zie [url]http://www.dvdfaq.nl/dvdfaq/kort-regio.html[/url]
 • Hier heb je alle regiocodes op een rijtje. Regio 0 = Regiocode vrij (De Speler speelt DVD's af uit ALLE regio's) Regio 1 = Amerika, Amerikaanse deelgebieden en Canada Regio 2 = Europa, Japan, het Midden Oosten, Egypte, Zuid Afrika, Groenland Regio 3 = Taiwan, Korea, de Phillipijnen, Indonesie, Hong Kong Regio 4 = Mexico, Zuid Amerika, Centraal Amerika, Australie, New Zeeland, Eilanden in de Passific, De Caribbean Regio 5 = Rusland (okay, voormalig Rusland), Oost Europa, India, het grootste deel van Afrika, Noord Korea, Mongolie Regio 6 = China Regio 7 = Gereserveerd (voor toekomstig gebruik) Regio 8 = Gereserveerd (voor toekomstig gebruik) En als je een merk of type weet kun je op onderstaande link kijken wat jou DVD speler allemaal aankan, en er zijn ook DVD speler hacks te vinden. Codes op de astandsbediening om in een fabrieks menu te geraken waar je dan weer een aantal instellingen kan veranderen zoals de regiocode, macrovision beveiliging aan/uit, interleave aan/uit e.d. http://www.vcdhelp.com/dvdplayers.php kijk in de linker marge van de pagina en vooral in het deel met de bruin gekleurde vlakken (interessant voor elke DVD speler bezitter). Succes.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.