Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

Foto's op cd branden voor huiskamer dvd speler

Anoniem
Bosje
12 antwoorden
 • Hallo Net vrienden

  Is er iemand die mij kan uitleggen of het mogelijk is om foto's op een cd-rom te branden of eventueel een cd-rw, zodat ik deze af kan spelen op een normale huiskamer dvd speler of misschien weet iemand waar ik de beschrijving van deze klus kan vinden.
  Bijvoorbaat mijn vriendelijke dank.

  J. Petrus
 • Als je de jpg´s brand in Nero, en je brand de cd als VCD kan je ze gewoon afspelen in je DVD-speler (mits deze VCD ondersteund). In Nero kan je de pauze aangeven tussen de foto´s. Ikzelf brand al mijn foto´s op deze manier weg. Voor zover ik weet dienen wel alle foto´s op de root van de cd te staan dus niet in folders plaatsen en dan de folders branden, maar alle individuele jpeg´s.
 • ik weet het, het blijft lastig vragen in het goede forum te stellen…..

  move to…

  t.
 • bedankt Vencent ik begrijp nu dat je de foto's op de cd brand en de cd afspeelt als een film met vooraf ingesteld hoe lang de pauze tussen de foto's moet zijn maar waar in Nero stel je deze pauze in

  Beste moderator
  Wat word er bedoelt met de vraag in de verkeerde forum, ik zit toch in het grafisch forum of is er nog een ander forum die ik over het hoofd zie
 • Met nero kan je een fotovcd maken, maar die kan dacht ik maar 99 foto's en geen slideshow.

  Als je foto;s als slideshow wil zien met muziek en eigen teksten
  dan moet je kijken naar Ulead Fotoshow. Denda schijnt ook zoeiets te hebben, net als data becker.
  Ulead heb ik de demo geprobeerd, voldoet uitstekend, maar ik ga hem niet kopen omdat ik geen eigen teksten kan toevoegen.

  Overweeg om de data becker tv fotoshow te kopen (pakweg 30 euro)
  Kijk maar bij databecker.nl. Dat is denk ik wat je zoekt. :wink:
 • [quote:d52619ef4c="janpetrus"]bedankt Vencent ik begrijp nu dat je de foto's op de cd brand en de cd afspeelt als een film met vooraf ingesteld hoe lang de pauze tussen de foto's moet zijn maar waar in Nero stel je deze pauze in
  [/quote:d52619ef4c]
  Als je alle jpg´s hebt geplaatst die je wil branden kan je ze allemaal selecteren en dan met een rechts-klik de properties opvragen, hier kan je dan de pauze instellen hoelang de foto´s in beeld moeten blijven
 • Een ander goed programma gisteren op de beurs gekocht.
  Magix Fotos of cd/dvd. Kan je simpel van alles mee doen.
  Kostte 25 euro.
 • [quote:efa08fd50b="Bosje"]Een ander goed programma gisteren op de beurs gekocht.
  Magix Fotos of cd/dvd. Kan je simpel van alles mee doen.
  Kostte 25 euro.[/quote:efa08fd50b]
  Maar de vraag waar het om gaat is of je de foto´s dan via de Home DVD-speler kan afspelen, en dat kan dus middels Nero :wink:
 • Ja hoor op je Home DVD speler (stand alone).
  Dez vraag was een tijd geleden gesteld, en toen kwam de beperking van 99 fotos ter sprake.
  Toen werd verwezen naar Ulead en DataBecker. Toen kwam ik nog denda tegen en Magix. Magix heb ik gekocht omdat ik op de beurs een demo zag. data beceker lijkt ook een goeie maar officieel staat er niet bijd at ie onder Xp draait, Magix wel. Ulead Pictureshow, je kan geen teksten toevoegen alleen muziek.
  Na 1 dag spelen ben ik tevreden over Magix, er is zelfs een hoop poes pas aanwezig om de overgangen van de ene naar de andere foto te animeren. (Het was en is geen vereiste maar toch handig)
 • How to make a VCD/SVCD Photo-Album/Slide-Show
 • [quote:f3bf9fad53="Bosje"]Ja hoor op je Home DVD speler (stand alone).
  Dez vraag was een tijd geleden gesteld, en toen kwam de beperking van 99 fotos ter sprake.
  Toen werd verwezen naar Ulead en DataBecker. Toen kwam ik nog denda tegen en Magix. Magix heb ik gekocht omdat ik op de beurs een demo zag. data beceker lijkt ook een goeie maar officieel staat er niet bijd at ie onder Xp draait, Magix wel. Ulead Pictureshow, je kan geen teksten toevoegen alleen muziek.
  Na 1 dag spelen ben ik tevreden over Magix, er is zelfs een hoop poes pas aanwezig om de overgangen van de ene naar de andere foto te animeren. (Het was en is geen vereiste maar toch handig)[/quote:f3bf9fad53]
  Is het bij 1 van deze programma´s ook mogelijk een menu te maken, zodat je eerst een menu krijgt waaruit je kan kiezen, Bijvoorbeeld "kerstfoto´s","Vakantiefoto´s" etc etc ????
 • Ik heb hele goede ervaringen met Ulead DVD Picture Shower

  http://www.ulead.com/dps
  unme.htm

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.