Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

muziek met de extensie (.EAN)

4 antwoorden
  • Ik heb een tijdje geleden een cd met muziek gekregen met de extensie (.EAN), het is me tot nu toe nog niet gelukt om deze af te spelen, misschien weet iemand wat ik hier mee moet. Het lijkt wel een soort codering...Wie helpt?
  • Het EAN-codesysteem Het EAN-codesysteem is het meest bekend van de streepjescode die aan de kassa wordt gescand. Doordat die EAN-streepjescodes overal op de wereld volgens dezelfde regels worden toegekend, weten we zeker dat elke code op een artikel uniek is: een code op een Nederlands pakje hagelslag kan nooit dezelfde zijn als bijvoorbeeld die op een doosje spijkers uit Japan! Met het EAN-codesysteem is veel meer mogelijk dan scannen aan de kassa alleen. Zo kan de winkelier op basis van die streepjescode bijvoorbeeld beter inspelen op het grillige koopgedrag van de hedendaagse consument. De fabrikant kan zijn leveringen efficiënter organiseren. En ook in het logistieke proces zijn veel voordelen te behalen. In de brochure 'De EAN-streepjescode' kunt u meer lezen over de vele mogelijkheden van deze code. U kunt deze brochure hier aanvragen . Op deze site vindt u verder informatie over de andere codes binnen het EAN-codesysteem en de mogelijkheden die die codes bieden.
  • Dacht dat Plextor kompleet bezopen was, maar na een search op EAN, hier uitgekomen: http://www.ean-int.org/index800.html Eddy :P :P :P
  • goed he :lol: en zonder drank op.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.