Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

Instellen recording level

3 antwoorden
  • :cry: Ik wil een muziekcassette via de computer op een cd-tje branden (mooie vakantieherinnering). Eerst cassette deck aangesloten op de PC, via ingang voor microfoon. Afspelen via PC gaat goed, geluid ok. Wil opnemen via Cool edit 2000, heb 1 nummer opgenomen. Met Cooledit kun je alleen het opname level niet regelen, dus het klinkt vervormd (te hard opgenomen). Probeer nu via de mixer het recording volume te regelen maar dat gaat niet. Ik zie de optie wel, maar ik kan het schuifbalkje niet naar beneden krijgen (dus naar minder hoog opnamevolume). Hoe krijg ik dat voor elkaar? Moet ik een instelling aanpassen? Ik heb een ensoniq geluidskaart en windows 98.
  • Heb je Cool Edit toevallig wel gekocht en niet de try-versie geinstaleerd?? Meestal werken dan een aantal functie's niet. Anders zijn er nog wel andere optie's om het aan de praat te krijgen,maar dat mag niet hardop gezegt worden hier.
  • Ik heb de volledig werkende versie, alle opties doen het. Het instellen van de recording level kan niet bij cool edit 2000, dat staat in de helpfile, dat moet je via de mixer doen, en daar zit hem het probleem. Ik kan de optie Recording volume niet aanpassen in het Ensoniq Mixer menu. Ik kan wel het volume van alle onderdelen (microfoon, cd, wave, etc) aanpassen, maar niet van het recording volume.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.