Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

Pioneer DVD-106s met Windvd: werkt niet

5 antwoorden
  • Nieuwe OEM Pioneer DVD-106s gekocht, WINDVD 4.0 geinstalleerd, DMA aangezet. Computer voldoet ruim aan de eisen zoals de website van WINDVD aangeeft. Videokaart: Matrox millenium 500 dual head. WINDVD verslikt zich ongelooflijk in de DVD van The Lord Of The Rings: direct bij het begin stottert hij vreselijk, film staat stil en de luidspreker geeft stotterende geluiden. Heeft iemand een idee??
  • Hm, is dat stotteren alleen met de DVD van de Lord of Rings of met alle video DVD's? Speelt die DVD van de Lord of Rings wel goed af op een stand allone DVD speler? Zelf heb ik ook een Pioneer DVD-106S in een Dual Pentium 1000 met een Matrox millenium 450 dualhead. Bijvoorbeeld een DVD van Inspector Gadget speelt hier met Windvd 3.1 goed af. Is die Pioneer DVD-106S van jouw verder wel in orde? Kopieer eens een groot bestand van een cd-rom of dvd naar de harddisk. Met welke snelheid gaat dat? :roll:
  • Ik ben zelf maar eens wezen klooien om te kijken waar ik het ongeveer moest zoeken. De DVD speler staat als meester en m'n CD schrijver als slaaf. Als ik de platkabel van de CDR eruit haalde werkte de DVD speler prima. Kabel erin en het was weer mis! Toen heb ik heel dom de beide spelers verwisseld van plaats en dus ook de stekers van de platkabels verwisseld. En zie: wonder: het ding werkt probleemloos! Computers zijn soms rare dingen. Jolo, bedankt voor de reaktie. :D PS het was trouwens een Matrox Millenium G-400 Dual head. Speelt ook perfect op de TV.
  • het enige wat ik zou kunnen verzinnen is dat de Pioneer DVD speler ATA 66 ondersteunt en de meeste cd-branders PIO 4 of ATA 33 voor ATA 66 zou je dan een 80-aderige kabels moeten gebruiken het master-slave verhaal zou ik niet kunnen verklaren, het werkt nu dus "don't repair when it ain't broke"
  • We gaan de discussie wat als master en slave moet niet opnieuw beginnen, maar dit geval versterkt de stelling dat je de Brander altijd als Master moet aanlsuiten

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.