Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

Geen beeld, wel geluid

7 antwoorden
  • Ik heb een (als het goed is) een cd gebrand met een film. Op de cd staan nu vier directories: EXT, MPEG2, SEGMENT en SVCD. In de map MPEG2 bevindt zich de daadwerkelijke film. Het bestand is een mpg. Wanneer ik hier nu op dubbelklik wordt Windows Media player geopend, ik hoor geluid maar krijg geen beeld van de film. Ik heb ook al een VCD-player gedownload maar deze doet precies hetzelfde: wel geluid maar geen beeld. Ik heb ook divX5 geinstalleerd. Wat doe ik nu fout?
  • Hallo, Dit onderwerp is al een paar keer aan de orde geweest op dit forum. MPEG2 is geen VCD maar een SVCD. Het verschil zit hem in het feit dat VCD MPEG1 is en een SVCD is MPEG2. Als je het NIMO codecpack installeert kun je wel kijken. Ook als je een DVD programma, zoals Power DVD, hebt, kun je daarin je SVCD's bekijken. Dat gaat ook zonder NIMO codecpack. Succes.
  • Windows media player verwijderen dit kan conflicten geven met power DvD ,als het goed is kan je dan je svcd afspelen,wat jonge rot zegt klopt, let altijd op wat je maakt mpeg2=svcd mpeg1=vcd dit is belangrijk waneer je een stand-alone dvd speler gebruikt deze kunnen niet allemaal vcd+svcd spelen
  • dooh, windows mediaplayer kan je niet verwijderen :lol: Gewoon afspelen met powerdvd , nix aan de hand.
  • hmmm, het vreemde wat ik nu heb ondekt is dat ik sommige svcd's wel kan bekijken en sommige weer niet..... :-?
  • Ik heb hem verwijderd hoe ? ik had een keer een versie[update] gedownload deze stond bij configuratie-software dus ook daar makelijk te verwijderen nadien heb ik hem nooit meer gezien :lol:
  • Dat is niet verwijderen, dat is de registratie in start menu verwijderen, of inderdaad de update verwijderen. mediaplayer zelf kan je niet verwijderen, je zou dan nl de hele media core van windows moeten verwijderen met als resultaat dat je geen enkel filmpje of geluid meer zou kunnen afspelen en ik denk zelfs dat je bij windows XP geheel geen beeld/geluid meer zou hebben. Hoe weet jij zo zeker dat het svcd's zijn die je niet kan bekijken? Heb je powerdvd al geprobeert?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.