Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

led HD blijft branden na inbouw DVD speler

lardy
10 antwoorden
 • [b:102f10cc71] :o na inbouw van een A-open DVD speler die schijnbaar ook op een ATA 66/100 flatcable kan worden aangesloten, maar dit nu niet is brand mijn HD ledje continue. Hij zit dus op een 40 aderige flatcable en is als slave aangesloten op IDE 2. Haal ik de speler los (spanning en 40 aderige kabel) dan doet mijn ledje het weer als tevoren, dus bij elke schrijf/lees actie van de HD. Wat kan dit zijn?[/b:102f10cc71]
 • IDE connector verkeerd om?
 • :( Nee, dat is het hem nu juist, ik heb alleen een nieuwe DVD speler geplaatst en de connector kan niet anders om (nokje)
 • Het kan zijn als je hdd op de zelfde ide zit dat deze niet als master staat maar op cable select,als dat zo is zet de hdd dan op master.
 • :cry: Nee, ook dat is niet het geval. Op de tweede IDE zitten een Plextor brander als master en de DVD speler als slave.
 • Als je nu alleen de dvd op je tweede ide aansluit dus zonder je brander wat gebeurt er dan ?? :roll:
 • :cry: Brander losgekoppel maar nee, ook dat geeft geen soelaas, de led van de HD blijft branden.
 • [img:c8fd72990e]http://www.plaudersmilies.de
  ough/flamethrower.gif[/img:c8fd72990e][img:c8fd72990e]http://www.plaudersmilies.de
  ough/flamethrower.gif[/img:c8fd72990e][img:c8fd72990e]http://www.plaudersmilies.de
  ough/flamethrower.gif[/img:c8fd72990e][img:c8fd72990e]http://www.plaudersmilies.de
  ough/flamethrower.gif[/img:c8fd72990e]

  mod staat deze wel goed moet die niet in hardware staan?? • :oops: "mod" wat wordt daar mee bedoeld en wat moet er in harware staan???????
 • [quote:e4c7efb6ca]mod staat deze wel goed moet die niet in hardware staan??[/quote:e4c7efb6ca]
  Hiermee bedoeld lardy de moderator van het forum en de hardware bedoeld hij het forum hardware. :-?
  Heb je geen vrienden waar je de dvd kan uitproberen als hij daar hetzelfde doet dan kan je hem beter omruilen in de winkel ???als het een nieuwe betreft dat heb je nl niet vermeld.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.