Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

Analoge camera en studio7

6 antwoorden
  • Bij mijn philips DVD recorder werd Studio 7 special edition geleverd. Nu herkent Studio7 mijn analoge Sony Hi8 camera niet, die aangesloten is op een Pinnacle pctv pro. Wie kan mij helpen?
  • Heb je wel de goede capturekaart? Ik heb speciaal voor mijn Sony analoge camcorder (Hi8) een Pinnacle-produkt aangeschafd, te weten: Miro DC10+. Hier zat de nieuwe Studio 8 bijgeleverd. Kostte me € 234,00.
  • Nog even... Ik heb eens op [u:2cae22fa84]www.miro.com[/u:2cae22fa84] gekeken en zag bij jouw kaart de volgende beschrijving: [color=red:2cae22fa84]"Aanzetten, zender zoeken, opnemen - klaar! PCTV Pro maakt van je PC een TV toestel met digitale videorecorder en biedt je daarmee een nieuwe manier om je lievelingsprogramma's op te nemen. Vergeet de conventionele VHS banden of audiocassette's en neem je lievelingsprogramma's digitaal op in een top MPEG-1 of MPEG-2 formaat. Maak daarna gebruik van je CD of DVD brander en maakv disks met een bijzonder lange levensduur. Zet je muziek en beelden met PCTV Pro op jouw opslagmedium!"[/color:2cae22fa84] Je kunt dus wel je pc als video gebruiken omdat je je TV kunt aansluiten, maar als ik het goed heb begrepen dan kun heb je geen capturekaart. M.a.w.: je kunt uitsluitend een TV aansluiten op je pc, en geen videorecorder of -camera. :(
  • is niet juist ,je kunt er alles op aanssluiten ,zowel camera als video en zowel analoog als digitaal :o :o
  • Ik denk dat ik het al weet. De versie van Studio7 is een speciale editie versie 7.11 die geleverd werd bij mijn DVDwriter. Er kan alleen maar een Digitale camera op aangesloten worden. Ook kan ik deze versie niet updaten op de site. Ik denk dat het een probeerversie is van Studio 7. Bedankt voor jullie antwoord.
  • Ik capture mijn video nu maar met Amcap, bewerk ze in Studio7, sla ze op als avi en brand een dvd met menus met Ulead DVD workshop. Is wel met een omweg maar het werkt redelijk.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.