Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

HET ZWARTE GAT - data verlies op cd-rom.

None
3 antwoorden
 • :P HET ZWARTE GAT….. ???

  Beste mensen, eenvraag van mij- dobbelke.
  Ik gebruik easy cdcreator versie 4. Ik heb een cd gebrand voor direct schr+lezen en daar verschillende data naar toe gesleept, verplaatst enz. Gaat allemaal goed totdat een aantal worddoc. naar een andere map van dezelfde cd -rom werd versleept: je zag dat alles naar deze map werd verplaatst, echter bij openen van die map was geen enkle document meer te vinden. Alsof ze opgeslurpt waren in een zwart gat -voor eeuwig onbereikbaar ! ??
  Vraag: kan ik deze ónzichtbaar geworden documenten nog redden cq. zichtbaar/leesbaar krijgen ?
  Wat moet ik dan doen? Kent iemand dit probleem , wil h/z mij dit proberen uitteleggen ? Kan ik dit ooit voorkomen ?

  Alvast veel dank !
 • Heb ik ook wel gehad… heeeeel vervelend….


  CDRdiagnostic weet dan als het meezit het nodige te redden, reken op een avondje hoofdpijn werk want meestal krijg je ook een hoop bestanden te zien die je al verwijdert heb, hij leest gewoon de cd in ruwe mode en dus zie je cht alles wat er ooit op heeft gestaan.

  Adres heb ik niet meer , ff zoeken met google, is geen gratis software, in demo mode kan je maar een x aantal files redden.

  Les voor de volgende keer: packet software werkt goed zolang je alleen maar op de cd bijplaatst, dus niet verslepen/verwijderen, unzippen enz enz.(ook al kan het wel)
 • Maak altijd en altijd zo snel mogelijk een 'backup' (reserve copy) van al hetgeen je op de computer hebt.

  Oude computer wijsheid

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.