Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

geen geluid uit de centerspeaker

7 antwoorden
  • Ik heb een soundblaster 5.1 live geluidskaart en creative 5300 boxen ik heb opzich een perfect geluid maar ik krijg geen geluid uit mijn center speaker ook niet met de nieuwste drivers van creative. Ik draai onder xp wie weet hier de oplossing voor? bvd rocketman
  • Is heel normaal dat er tijdens muziek geen geluid uitkomt. Doet ie het wel tijdens een 5.1 film??? En komt er geluid uit bij speakertesten???
  • tijdens de test doet hij het wel echter tijdens het afspelen niet dat is het rare van het geval en als ik de center wissel voor een andere speaker doet de nieuwe center het ook niet met dvd werkt het ook niet rocketman
  • Heb je de SPDIF uitgang van de DVD speler aangesloten op de SPDIF ingang van de geluidskaart? Mogelijk ligt hier jouw probleem. Dolby digital signaal gaat niet via de IDE bus.
  • [quote:2533858767="Dutchie65"]Heb je de SPDIF uitgang van de DVD speler aangesloten op de SPDIF ingang van de geluidskaart? Mogelijk ligt hier jouw probleem. Dolby digital signaal gaat niet via de IDE bus.[/quote:2533858767] Vreemd dat ik dan bij PowerDVD het geluid van mijn DVD-speler wel naar de SPDIF kan sturen. Ik heb geen digitaal kabeltje gebruikt, dus moet het toch echt over de IDE gaan.
  • Hij kan die optie wel geven maar als het niet is aangesloten zal het niet werken. Denk niet dat power dvd gaat kijken of jij dat kabeltje wel hebt lopen. En als die is aangesloten en je draait een dvd af met 5.1 dan moet je center het doen.
  • Het gaat er niet om of ik een dvdspeler opde spdif heb aangesloten want volgens mij praat je dan over een externe dvdspeler het gaat er mij om dat ik en mp3 en divx wil afspelen en dat ik geen geluid krijg uit de center (inmiddels wel) maar nu worden de instellingen niet vastgehouden!!!!!!!!!

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.