Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

No subs bij dvd backup

12 antwoorden
 • Hoi Ik heb het volgende probleem. Als ik een DVD backup maak, en op diverse manieren de subtitels erbij maak, komt het toch telkens voor dat het op mijn standallone niet de subs te zien zijn. Terwijl ze er wel opstaan want op de puter werkt het wel, in de meeste gevallen. Kan dat eventueel iets met Nero te maken hebben? Dat zo'n nero dvd niet lekker in mijn standallone meespeelt? Enig idee? Greetz
 • Nee dit let niet aan nero of hoe je de svcd hebt gemaakt. De oorzaak is je stand -alone dvd speler de meeste ondersteunen het niet van een svcd , deze zien ze als een compact-disc Sommige phillips spelers kunnen het. Ik zelf zet de ondertiteling permanent op de svcd.
 • [quote:ba0e6a6ea3="J.A.Maurer"]Nee dit let niet aan nero of hoe je de svcd hebt gemaakt. De oorzaak is je stand -alone dvd speler de meeste ondersteunen het niet van een svcd , deze zien ze als een compact-disc Sommige phillips spelers kunnen het. Ik zelf zet de ondertiteling permanent op de svcd.[/quote:ba0e6a6ea3] Ik maak geen svcd. Met ifoedit doe ik het en dan is het gewoon dvd files. Vobs en dergelijke. Met svcd is het no problem, die worden met vitual dub en tmpgenc prima erop gefikt.
 • DvD is inderdaad anders als svcd. Heb je het ook eens met een ander progamma geprobeerd, b.v.b DvD-cloner of DvDxcopy
 • [quote:2f054ef62c="J.A.Maurer"]DvD is inderdaad anders als svcd. Heb je het ook eens met een ander progamma geprobeerd, b.v.b DvD-cloner of DvDxcopy[/quote:2f054ef62c] Beide heb ik niet. Kan jij me eraan helpen?
 • kopen in de win kel of bestellen op het net mischien www.clonedvd.com of www.clone cd.com
 • [quote:9699730860="NielsK"]kopen in de win kel of bestellen op het net mischien www.clonedvd.com of www.clone cd.com[/quote:9699730860] Welke winkel? weet je dat?
 • wel zie mijn artikel op: www.hometheaterweb.nl voor een uitgebreide guide (beschrijving) hoe je volledige DVD's kopieert, met behoud vann Dolby Digital geluid en zo succes Peter
 • op je afstandbediening van je dvd speler zit een knopje subt dit is om de ondertitelingen te selecteren zo ook een knopje audio voor als je meerdere talen hebt en dus een andere wilt selecteren succes sheila
 • [quote:2c5751e106="sheila"]op je afstandbediening van je dvd speler zit een knopje subt dit is om de ondertitelingen te selecteren zo ook een knopje audio voor als je meerdere talen hebt en dus een andere wilt selecteren succes sheila[/quote:2c5751e106] Hoi, Bedankt voor je reaktie. Alleen daar had ik zelf ook al aan gedacht :wink:
 • je zou je dvd moeten rippen met dvd2svcd (gratis) en je kunt zo de ondertitels er permanent onderzetten dit wordt allemaal door het prgramma zelf geregeld je moet alleen de taal zelf instellen (www.doom9.net)
 • Hij maakt geen SVCD maar DVDs.... :roll: Ik heb ook ontzettend zitten jongen met ondertitels. Neem eens een kijkje bij het forum van doom9.org. Heeft mij al een aantal keren geholpen met problemen met IFOEDIT

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.