Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

kan iemand mij helpen met mijn boxen (ik wil ze uitbreiden)

7 antwoorden
  • ik heb nu boston boxen van die standaard boxen (2x) ik heb al een tijdje zitten kijken naar van die boxen met 6 boxen enzo nu heb ik de creative inspire 5.1 gezien maar wat voor geluidskaart moet ik daarvoor kopen want die ik nu heb kan niet meer dan 2 boxen aan ik heb wel geluids kaart gezien namelijk de sound blaster audigy 2 platinum maar daar zit zo'n frontpanel bij en ik heb in mijn pc kast geen plaats voor zo'n paneel want daar zit namelijk al een brander en een dvd speler weet iemand of er nog andere geluids kaarten zijn die deze set boxen wel aan kan enzo (en dan wel zonder zo'n frontpaneel) alvast bedankt :)
  • De Audigy (2) is ook verkrijgbaar zonder dat paneel. Dat bevat alleen maar extra in- en uitgangen, de kaart is praktisch hetzelfde. Kijk voor de boxen ook nog eens naar de Logitech Z640 of Z680.
  • weet je dan misschien waar ik die kaart kan kopen zonder dat frontpanel en of je daar nog dingen voor in je computer heb moeten zitten voor die geluidskaart alvast bedankt ik ga nu even kijken naar die boxen die jij (uw :P ) me heb aangeraden thnx
  • kunnen die logitec boxen die jij me net gaf ook goed werken met die geluidskaart van audigy ofzo
  • http://www.diskidee.nl/hardware/testen/index.htms/3520 is dit die audigy zonder dat frontpanel want ik ken nergens anderds de audigy finden zonder front panel en ik denk dat ik de Logitech Z640 speakerset 5.1 koop kan ik daar die geluidskaart ook gewoon bij gebruiken de audigy 2 (ZONDER DIE FRONTPANEL) groetjes stefan
  • Bestel gewoon een Audigy 2 retail: http://www.tweakers.net/pricewatch/42101 Die Logitechs aansluiten is geen enkel probleem.
  • 't is maar ofdat je het er voorover hebt €130,- Kan je niet gewoon een 5.1 kaartje kopen van Hercules ofzo. Die creative willen namelijk weleens een IRQ conflict geven.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.