Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

BS PLAYER/XVID PROBLEEM.......

3 antwoorden
  • Hoe kan het nou dat als ik een film bekijk met BSPLAYER,ik een groen scherm krijg. Er komt dan een melding" unknown file format (xvid)" Maar XVID is wel geinstalleerd op mijn pc (volgens G-spot) Heeft / had iemand anders dit probleem ook.........en nu ook een oplossing laat het mij dan even weten. In ieder geval b.v.d.
  • [quote:01f4437ae9="pjcdeboer"]Hoe kan het nou dat als ik een film bekijk met BSPLAYER,ik een groen scherm krijg. Er komt dan een melding" unknown file format (xvid)" Maar XVID is wel geinstalleerd op mijn pc (volgens G-spot) Heeft / had iemand anders dit probleem ook.........en nu ook een oplossing laat het mij dan even weten. In ieder geval b.v.d.[/quote:01f4437ae9] Klopt, heb ik ook en daar valt weinig aan te doen geloof ik. Daarom heb ik ook meerdere players erop. En nog mooier, even Vidomi erop en je kan zelf ook XVID maken en kijken. Is een decoder en player in 1.
  • Dat ligt dan iig niet aan BS player, want daarmee kan ik hier prima xvid's bekijken. Gooi eens de xvid-codec eraf en installeer [url=http://sourceforge.net/projects/ffdshow/]ffdshow[/url] daarvoor in de plaats.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.