Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

Keyboard rechtstreeks op geluidskaart?

4 antwoorden
  • Zou mijn geluidskaart het aankunnen als ik mijn keyboard direct op de line-in ingang aansluit? Voor de duidelijkheid: ik heb gewoon een standaard on-board geluidskaart.
  • [quote:bca74435b2="m021"]Zou mijn geluidskaart het aankunnen als ik mijn keyboard direct op de line-in ingang aansluit? Voor de duidelijkheid: ik heb gewoon een standaard on-board geluidskaart.[/quote:bca74435b2] Als je een keyboard (toetsenbord voor je pc) bedoelt, dan zal dat niet lukken! :D :D Als je een midi keyboard bedoelt, dan kan dat wel, je moet hem dan op de [b:bca74435b2]line-in [/b:bca74435b2]stoppen.
  • Hij wilt van midi gebruik maken. Hij wil dus niet analoog muziek opnemen via de line-in. Het ligt eraan wat voor mogelijkheden dat keybord heeft. Wat voor kabels heb je? Als je een midi-in en midi-out kabel heb moet je denk ik nog een midi-interface hebben. als je gewoon via To HOST wil werken heb je geen interface nodig. kijk even in je handleiding (RTFM!!!) ofdat je een interface nodig hebt als je To Host gebruikt.
  • [quote:9cc7ac6c46]Hij wilt van midi gebruik maken. Hij wil dus niet analoog muziek opnemen via de line-in. [/quote:9cc7ac6c46] Dat wil ik juist wél! Ik heb ook wel een midi kabel enzo en ik weet ook wel hoe dat moet, maar nu wilde ik eens analoog! (Voor geluiden mixen enzo). :)

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.