Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

Mp3 afspeler

4 antwoorden
  • Hallo allemaal, Kent iemand een goed apparaat welke gewone audio cd's en Mp3's kan afspelen met en goede geluidskwaliteit? Alleen mp3 mag ook als het geluid maar goed is. Ik bedoel dus geen portable mp3 speler of zo. Bedankt. Eric.
  • Bedoel je nou mp3-cd's of losse mp3's op een geheugenkaartje ofzo? In het eerste geval: koop een dvd-speler! Veel dvd-spelers kunnen tegenwoordig ook mp3-cd's afspelen. :)
  • Ik bedoel dus een stand alone MP3-speler welke (als het kan) ook gewone audio cd's kan afspelen. Ik wil deze in een 19" rack plaatsten. Ik heb van DVD-spelers weleens gehoord dat de geluidskwaliteit voor het afspelen van MP3's niet zo goed was. Of het waar is weet ik niet. Groetjes, Eric.
  • [quote:a9f37779e7="Eric33"]Ik bedoel dus een stand alone MP3-speler welke (als het kan) ook gewone audio cd's kan afspelen. Ik wil deze in een 19" rack plaatsten. Ik heb van DVD-spelers weleens gehoord dat de geluidskwaliteit voor het afspelen van MP3's niet zo goed was. Of het waar is weet ik niet. Groetjes, Eric.[/quote:a9f37779e7] Je moet het zelf beluisteren. Het is ook een kwestie van smaak. De tegenwoordige stand-alone DVD spelers doen zowat allemaal MP3, echter je moet naar het audio gedeelte kijken. Wil je goede kwaliteit, dus de dvd speler gebruiken als vervanger voor de cd speler en bvoor MP3 dan kan dat niet met de budget spelers. Ik heb de modellen lijn niet echt meer gevold maar bnij Pioneer kom je dan uit op minimaal de 444 serie, waarschijnlijk de 5 serie. Bij Philips zal je naar de opvolger bvan de 950 serie moeten kijken. Van deze twee lijnen weet ik dat ze probleemloos de cd speelr mp3 kunnen vervangen. Maar daar betaal je dan ook voor. In het gulden tijdperk moest je rekenen op 800 tot 1000 piek.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.