Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

HOE? DVD's Kopieren Decrypten & Branden!!!

9 antwoorden
  • Hey, Ik ben een beetje met DVD-Film's aan het rommelen, ik zou graag een Backup willen maken van m'n DVD's maar sommige Film's zijn beveiligd of groter dan 4,7 gig. Nu vraag ik me af hoe jullie een DVD Film Decrypten & Branden liefst op 1 DVD Welke Programma's gebruiken jullie hiervoor? Alvast bedankt.. mvg JC
  • Ik heb sinds afgelopen week Moviejack !! Heel handig, je kan ermee rippen en meteen op cd branden. Ook de ondertiteling wordt er meteen bij geript, iets wat andere programma´s lang niet altijd kunnen.
  • Ikzelf gebruik DVD2SVCD, zeer uitgebreid, ondertiteling, soundstreams kunnen geselecteerd worden, en perfect beeld, kijk anders eens op vcdhelp.com....
  • een (gratis) topper is Gordian Knot (eigenlijk een stuk of 4 progjes in een schil) hiermee kun je de DVD rippen en comprimeren naar het gewenste formaat wel even de manual goed bekijken vwb de vele instellingen maar geeft kwalitatief een van de betere resultaten ander gratis progje is DVDx maar veel simpeler van opzet; geeft heel bevredigende resultaten een aantal betaalde programma's gebruikt vaak gewoon de gratis verkrijgbare tooltjes, je betaalt dan vele euro's voor een doos :-?
  • Kijk es op [url=http://users.pandora.be/sectie/]users.pandora.be/sectie[/url]. Deze site is al zeer regelmatig op dit forum genoemd, en je zou het met de zoekfunctie ook wel gevonden hebben!
  • Ik sluit mij aan bij VENZENT : DvD2SVCD is toch wel de beste . Niet moeilijk in gebruik > zeer goede weergave > heel goed met multi-pass > werkt met alle encoders > en het is nog gratis ook. Een druk op de knop en wachten tot hij klaar is. :wink: Op de tweede plaats staat bij mij DvDx :deze is ook simpel in gebruik en geeft een goede kwaliteit [ nadeel hij doet er lang over ]
  • Hey, Bedankt voor jullie reactie's maar ik bedoel ig. dit: [b:d7f6160861] Ik ben een beetje met DVD-Film's aan het rommelen, ik zou graag een Backup willen maken van m'n DVD's maar sommige Film's zijn beveiligd of groter dan 4,7 gig. Nu vraag ik me af hoe jullie een DVD Film Decrypten & Branden liefst op 1 DVD Welke Programma's gebruiken jullie hiervoor? [/b:d7f6160861] Sorry mijn fout, was niet echt duidelijk :-?
  • Dat is weer iets anders ja, DVDxcopy is een progamma welke een DvD ript , deze omzeilt de beveiliging, en splits de DvD in 2 DvD's Dit is met behoud van alles wat er op de DvD staat. Echter dit is een duur progje kost geloof ik € 100,- Er zijn nog andere mogenlijkheden kijk maar eens op [url=http://www.dvdrhelp.com/] DEZE [/url] site.
  • Met [url=http://users.pandora.be/sectie/algemeen/downloads/downloads.htm]ReMPEG2[/url] kan je een DVD-9 op een DVD-5 krijgen. Ikzelf gebruik het programma overigens om SVCD's en CVD's te maken, daar is het ook zeer geschikt (en snel!) voor. :)

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.