Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

Standalone DVD met tekstmogelijkheid

5 antwoorden
  • Hoi allemaal IK vraag me af, of er stand-alone DVD spelers zijn, die ook de tekst van MP3 nummers laten zien in hun display. Een dergelijke voorziening heb ik wel op mijn gewone CD-speler. Als ik met Easy CD Creator een CD brand, dan kan ik er voor kiezen of de tekst meegenomen moet worden. Nu wil ik ook MP3-CD's gaan maken, en omdat er behoorlijk wat MP3's op een CD passen :lol: , vond ik het wel handig als ik in het display van de speler ook de titel van het nummer zou kunnen zien. Ik kan de titel wel zien, maar dan moet ik de TV er bij aan hebben. Kortom, bestaan er zulke spelers met zo'n tekstvoorziening?? :-? Dank voor de moeite om te antwoorden, Peter Roemer
  • Mijn JVC doet het niet in de display maar wel op het TV beeld.
  • Ja hoor die spelers bestaan,ik zelf gebruik hier een Pioneer dv444s en die geeft de nummers weer. Hij heeft hierbij wel een tekortkoming; hij geeft niet meer dan 8 karakters weer. greetz.
  • [quote:3e50adc1a0="H"]Ja hoor die spelers bestaan,ik zelf gebruik hier een Pioneer dv444s en die geeft de nummers weer. Hij heeft hierbij wel een tekortkoming; hij geeft niet meer dan 8 karakters weer. greetz.[/quote:3e50adc1a0] Sommige wil het alleen weergeven als het in de MP3 tag zit, anderen pakken gewoon de bestandsnaam.
  • [quote:ccdf359292="XPfrustratie"]Mijn JVC doet het niet in de display maar wel op het TV beeld.[/quote:ccdf359292] SORRY ff off topic: XPfrustratie jij hebt een PC verkocht bij te koop aangeboden maar je kan hem niet leveren en laat niets meer van je horen hoe zit dat ? en beantwoord behoorlijk je PB`s die je hebt gehad :evil: :evil:

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.