Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

90 minuten cd's

6 antwoorden
  • Hi ,ik heb een JVC standalone dvd speler ,en ik heb een paar svcd schijfjes die hier perfect op werken maar nu had ik film die al ready svcd was dus ik hoefde niks te converteren ,deze schijfjes werken op de computer (als ik de mpeg selecteer) maar op de standalone blijft disk 1 spinnen en dan niks en op disk2 krijg ik een error Kan dat aan de 90 minuten cd's liggen die ik nu gebruik en is er wat aan te doen ? Groeten Nod
  • Het zit er dik in dat jouw standalone speler geen 90 minuten cd's aankan. De lens gaat dan te ver naar buiten dus ik zou het niet nog eens proberen. De meeste nieuwe DVD-Rom spelers (in pc) CD-rom spelers en CDRW drives kunnen ze wel aan.
  • het kan ook zijn dat de dvd speler dat merk cdrom niet kan lezen. heb dit ook eens meegemaakt met een merk.
  • Dat hangt van meerdere dingen af. Maar ik denk dat je dezelfde data eens op een ander cd'tje moet branden van een ander merk en kijken of hij het dan wel doet.
  • Belangrijkste voor cdr's in stand alone dvdspelers lijkt me de kleur en de speed waarmee cd's gebrand worden bij voorkeur goud of groene cd's en speed liefst 1 en anders 2
  • Dat maakt met DVD speler niet uit. Ze zijn wel zo goed dat ze ze kunnen lezen en branden moet je het liefst tot 16 speed doen.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.