Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

Problemen met Boxen US BLaster 180 Watt PMPO.

4 antwoorden
  • hallo, ik heb wat problemen met mijn pc boxjes. als ik effe lekker hard muziek wil luisteren hoor ik een raar geluid, is heel vaag, lijkt alsof die boxjes het niet aankunnen terwijl het wel 180 watt boxen zijn. weet iemand hier misschien meer van af? alvast bedankt. Greetzzz Coolio.
  • Er zijn een aantal mogelijkheden: 1) je hebt een standaard geluidskaartje, die hebben dat vermogen niet 2) de stekkertjes zijn vies/stoffig
  • Tja,wanneer is het 'geluid' er ? , ik bedoel moet je de volumeknop behoorlijk open zetten of treedt het geluid al snel op. Je zegt dat het 180 watt boxen zijn,maar dat moet je met een pak zout nemen,want PMPO is eigenlijk een waardeloze norm,misschien heb je spekers van 10 a 15 watt rms. Ieder zichzelf respecterende speakerfabrikant noemt de 'echte' wattages,maar ja een set met astronomische hoge waardes trekt toch nog steeds kopers. greetz.
  • [quote:e4f5350658="Coolio"]ik heb wat problemen met mijn pc boxjes. als ik effe lekker hard muziek wil luisteren hoor ik een raar geluid, is heel vaag, lijkt alsof die boxjes het niet aankunnen terwijl het wel 180 watt boxen zijn. weet iemand hier misschien meer van af?[/quote:e4f5350658] Tja, is het een soort geratel, getik? Soms ook hoorbaar als een sterke ruis? Het geluid verdwijnt niet gelijk als het volume terug naar 0 gaat? Wel na een "tijdje"... Zo ja, dan heb ik een heel sterk vermoeden. Zo nee, dan weet ik het niet.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.