Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

Schakelen tussen instellingen met TV en zonder TV ???

4 antwoorden
  • Als ik mijn TV out activeer moet ik mijn scherm instellingen aanpassen omdat ik anders of niks, of zw/w beeld krijg. normaal 1280x1024 met TV 640x480 of 600x800. het omschakelen is bewerkelijk en ik heb problemen met schermen en menu's. Is er een methode om dit snel en goed te kunnen doen? Ik heb win2000 en een savage 4 (speciaal voor compaq) tv out kaart. PS. Als ik dit in de FAQ had kunnen vinden, weet ik steeds in reacties zie, dan zou ik graag weten waar ik die kan vinden!
  • Er is hier geloof ik niet altijd een f.a.q. beschikbaar, indien wel beschikbaar is het een zogenaamde 'sticky' topic aan het begin van de topic's lijst op dit forum. Tv-out is helaas bij vele vga-kaarten niet fraai opgelost; koop een vga-kaart waarbij dit wel het geval is.
  • Als je me mailt dan kun je wel Quickres van me krijgen. Quickres is het uit win98 bekende monitor symbooltje wat in de systray kan staan (als je daar voor kiest) waarmee je via 1 muisklik kan omschakelen naar een andere resolutie. Bij de win98 variant toont ie alle mogelijk resoluties, bij w2k voeg je via configuratie de resoluties toe aan het menuutje welke je wilt hebben, erg handig. Wel 1 waarschuwing: Quickres zet je monitor zonder "ja/nee-10-9-8-7-6 seconden" dialoog meteen om naar de geklikte resolutie, als je mon deze res niet ondersteund dan zit je dus naar een zwart scherm te kijken met evt de mededeling "out of resolution" Je zult dus eerst op de oude manier de resoluties moeten testen die je in quickres wilt gebruiken Een erg lullige streek van microsoft dat je voor zo'n stukkie basic software officieel de resource kit moet kopen en dat het niet standaart in w2k zit :evil:
  • Ik bedenk me ineens dat ik dat op mijn vorige laptop ook had. Het was makkelijk voor het aansturen van een tablet wat op een overhead projector gelegd kan worden voor presentaties. Ik dacht dat het software was wat bij het tablet hoorde. Ik ben erg blij met deze aanbieding van het stukje software en ga direct mailen. Thanks!

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.