Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

Ondertiteling bovenop player naar keuze?

5 antwoorden
  • Ik ben op zoek naar een programma dat een srt of sub ondertitel kan afspelen bovenop een divx film in een andere player. Zoals bsplayer dus, alleen wil ik windvd gebruiken vanwege de dolby headphone plug-in. Is er iets die bovenop windvd de ondertiteling kan afspelen?
  • Probeer [url=http://www.cooolsoft.com/dsd.htm]DivX Subtitle Displayer[/url] eens. Ik weet niet of het werkt en bovendien is het shareware (30 dagen trial), maar misschien heb je er iets aan.
  • Dit is met ingebouwde player. Ik zoek meer iets zoals [url=http://www.easysub.tk/]easysub[/url] (speelt ondertitels af op niet-transparante achtergrond onder de film), [url=http://www.playwebgame.com/subPlayer.php]subplayer[/url] (die wil geen ondertitels laden), [url=http://www.milan.co.yu/pdvdsp/ug.html]powerdvd subtitle player[/url] (is voor powerdvd, wordt onder film gespeeld, niet op transparante achtergrond) of [url=http://www.burnworld.com/software/dvdburning/subtitles.htm]DVD Subtitle Editor[/url] (lijkt perfect, maar downloadlink is dood, ook niet te vinden via homepage of http://www.filemirrors.com)
  • Je zult het niet geloven, maar zelfs WMP speelt ondertitels af!
  • Ik geloof het idd niet :D. Ondertitels op DVD misschien wel, maar srt en sub ondertitel bestanden naar mijn weten niet (toch niet zonder plug-in of iets). Maar WMP heeft geen dolby headphone, ik zoek iets om een divx film met ac3 5.1 geluid te kunnen afspelen met dolby headphone (zoals windvd en powerdvd) EN met ondertiteling.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.