Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

raren geluiden

5 antwoorden
  • hallo, ik heb een probleem, als muziek aan zet lijkt het alsof je het in een kerk hoort, het klinkt een beetje door, dit is ook met films. je hoort ze op de achtergrond het klinkt allemaal door, dit is met alles. ook als je ergens op klikt, hoor je dat ook, het kling gewoon erg door, ik heb dit nog nooit eerder mee gemaakt, weet iemand een oplossing van marc
  • Ik weet niet wat voor een geluidskaart je hebt, maar bij mij heb je en optie 'Cathedral'. Dan klinkt alles best wel lang door. Als je die ff uitzet of op een andere preset doet, dan is het probleem opgelost.
  • en waar kan ik dat precies vinden, ik heb windows xp. ik snap het niet, want eerst had ik het nog niet. ik had het opeens, en ik heb het overal bij, ook bij het aanklikken van websites
  • Bij mij staat 'ie hier, maar ik weet niet wat voor een geluidskaart je hebt, dus het kan verschillen [b:885de921b8]Start -> Programma's -> Creative -> Sound Blaster Audigy -> Creative Surround Mixer -> EAX -> Omgevingen[/b:885de921b8] Daar heb jij waarschijnlijk 'Cathedral' staan. Zet hem op een andere preset, en je hebt er geen last van.
  • helaas heb ik dat niet, bij mijn map creative staat alleen een help bestand van sounblaster live. ik vindt het wel raar want tijdens spellen heb ik er geen last van. ik zie zohiezo geen bestand dat leidt naar de instellingen van het geluid waar Cathedral zou kunnen staan.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.