Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

asus a7n8x en Audigy Player

4 antwoorden
  • Vraagje... sinds kort heb ik een a7n8x deluxe bordje en vroeg me af of het nut heeft de audigy player te installeren aangezien de deluxe versie toch een redelijke soundchip onboard heeft. En kan ik ze beide tegelijk gebruiken met bijv visiosonic pcdj ? Heeft iemand hier ervaring mee? Ik heb de soundkaart erin gestoken en dan werkt niks ....ik moet dan eerst in apparaatbeheer één van de twee uitzetten voordat ik geluid krijg na een reboot...ligt het er aan in welk pci slot je de kaart steekt? Graag jullie mening. Asus A7N8X Deluxe, AMD XP 2200+ , 2xinfineon 512 ddr 333 , AOpen Gforce4 ti 4200, Plextor 48x24x48, Maxtor 80Gig 7200, Thermaltake XaserIII v1000, TSP TRIFAN 350 Watt ---------------------------------------------------------------------------------- A computer with microsoft is just like a house with airconditioning.... "Everything is fine 'till you open windows......."
  • Je zult volgens mij het onboard geluid in je bios of je apparaatbeheer moeten uitschakelen. Tenminste ik verwacht niet dat ook maar een van de twee er op berekent is dat er meerdere geluidskaarten aanwezig zijn. Dat soort dingen verwacht ik eerder bij professionele kaarten te vinden ... En zoals je zelf al zegt : je hebt al fatsoenlijk geluid ... dus waarom die audigy ? Dan had je beter een moederbord zonder geluid kunnen kopen.
  • Ja , dat kan wel kloppen , maar de asus kwam bij ons als meest betrouwbaar bordje uit de meningen.... En de Audigy die had ik nog liggen......dus vandaar. Mar als iemand nog tips heeft vwb het gebruik van meerdere geluidskaarten op dit bord...graag!!!
  • Audigy is 24-bit en dus beter als je Asus onboard geluid :) de oplossing is dus simpel of je hebt 16-bits geluid, maar nog een pci slot vrij, of je neemt de audigy en je hebt 24bits geluid!

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.