Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

TV tool niet met MX440

7 antwoorden
  • Tot mijn verbazing werkt TV tool niet met mijn A-Open MX440 kaart.Krijg de melding TV Chip niet gevonden, en die zit er wel degelijk op, en TV out werkt wel ? Wat is dat nu weer ?
  • Het ligt aan je tv. Tvtool kan niet alle tv's van beeld voorzien, waarom precies weet ik niet, maar als de tv een chip heeft die niet door Tvtool wordt ondersteund, krijg je uiteraard deze melding. Koop een andere tv, of wacht tot Tvtool je chip ondersteund.
  • TVtool kan toch gewoon niet werken met de MX440 chip ?? De fabrikant ervan wil geen gegevens vrijgeven van deze chip waardoor TVtool er niet op aan te passen is. Dat is wat ik er over gelezen heb tenminste
  • [quote:2b6d2d1aeb="Johnny321"]Het ligt aan je tv. Tvtool kan niet alle tv's van beeld voorzien, waarom precies weet ik niet, maar als de tv een chip heeft die niet door Tvtool wordt ondersteund, krijg je uiteraard deze melding. Koop een andere tv, of wacht tot Tvtool je chip ondersteund.[/quote:2b6d2d1aeb] Ik denk dat je 'videokaart' bedoeld in plaats van 'tv'. :-) lol
  • [quote:2ac0557227]Johnny321 schreef: Het ligt aan je tv. Tvtool kan niet alle tv's van beeld voorzien, waarom precies weet ik niet, maar als de tv een chip heeft die niet door Tvtool wordt ondersteund, krijg je uiteraard deze melding. Koop een andere tv, of wacht tot Tvtool je chip ondersteund. Ik denk dat je 'videokaart' bedoeld in plaats van 'tv'. lol[/quote:2ac0557227] Ik wist niet dat de MX440 niet wordt ondersteund door Tvtool. dacht dat het bijna hetzelfde was dan de MX400, die ik heb, maar dan iets sneller. Mijn excuses voor het foute antwoord.
  • [quote:7086753369="PCwizz"]Tot mijn verbazing werkt TV tool niet met mijn A-Open MX440 kaart.Krijg de melding TV Chip niet gevonden, en die zit er wel degelijk op, en TV out werkt wel ? Wat is dat nu weer ?[/quote:7086753369] Bedankt jongens, met de laatse Nvidia drivers is het op de TV nu goed te bekijken, wel jammer van TV tool.
  • Wat jeroentje heeft gelezen, heb ik ook gelezen op de website van tvtool. De gf4 mx440 heeft geen aparte tvchip. In plaats daarvan is een kostenbesparende tvchip in de videochip geïntegreerd. (Als ik het goed heb begrepen, tenminste). Waarom geven ze die info toch niet vrij? Zou nvidia bang zijn dat concurrenten met die specificaties terrein zouden kunnen winnen?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.