Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

Creative megaworks 5.1 thx

4 antwoorden
  • hoi, ff een vraagje... Ik wil nieuwe pc speakers kopen alleen zit te twijfelen tussen de creative inspire 6700 (6.1) en de creative megaworks 5.1 thx. Eigenlijk wil ik gewoon goed geluid voor zowel games, films en muziek (vooral dat laatste). welke set zouden jullie adviseren.... (max. prijs rond 300 euro) :wink:
  • De Megaworks behoren echt tot een andere klasse vergeleken bij de Inspires. Inspires zijn meer bedoeld voor gebruikers die goed geluid willen, maar niet al te veel willen neertellen. Zij die hun muziek en films dus liever in de woonkamer met een hifi-setje beluisteren zullen eerder geneigd zijn deze aan te schaffen. Goed, maar zonder al te veel franje. De Megaworks daarentegen zijn voor gebruikers die veel muziek draaien op hun PC, spelletjes spelen en films bekijken, en daarbij ook zeer goede kwaliteit eisen - qua helderheid, frequentiebereik EN volume. Vooral met muziek steekt deze set met kop en schouders uit boven de Inspire-serie. In sommige opzichten kan het zelfs de strijd aan met de doorsnee hifi-installatie. Voor multimedia speakers zegt dit toch al heel wat. Ik heb beide sets, en ik moet zeggen: als geld geen kwestie is, neem dan de Megaworks. Je zult er geen spijt van krijgen.
  • Idd , waarom denk je dat hij het THX® certificaat heeft gekregen? Kheb nu Logitech Z640 speakers , maar had toch liever iets langer gespaard.... Dus als je geld genoeg hebt... :wink:
  • bedankt voor jullie reacties. Als ik het goed begrijp doorsparen dus.....

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.