Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

[XP] koptelefoon direct op cd-rom inprikken

6 antwoorden
  • in de oude windowsversies (3.x 95) kon je altijd koptelefoon direct op cd-rom inprikken zonder mediaplayer een cd afspelen. Ik probeer dit nu ook binnen XP, maar die Mediaplayer vangt alles af. Ik heb geen zin steeds plugs van geluidskaart en koptelefoon om te steken, nee gewoon snel even inprikken en afspelen. Kan dat?
  • heb je dan wel je cd-rom op je soundcard doorgelust??? want anders doet ie het volgens mij idd niet....
  • [quote:4b8d97dd61="M@D M@N"]heb je dan wel je cd-rom op je soundcard .[/quote:4b8d97dd61]Ja, die heb ik idd zelf erafgehaald. stom. thx!
  • opgelost nu dan??? gaaf, nu heb ik iemand geholpen :D
  • [quote:d8892a4664="The Curse"]in de oude windowsversies (3.x 95) kon je altijd koptelefoon direct op cd-rom inprikken zonder mediaplayer een cd afspelen. Ik probeer dit nu ook binnen XP, maar die Mediaplayer vangt alles af. Ik heb geen zin steeds plugs van geluidskaart en koptelefoon om te steken, nee gewoon snel even inprikken en afspelen. Kan dat?[/quote:d8892a4664] Dus je wilt je koptelefoon aan de voorkant van de cd-rom speler erin pluggen en dan op de play knop drukken ofzo? Wellicht dat autorun aan staat. Zodra je de cd erin doet, start dan Windows mediaplayer op? Het kan ook zijn dat zodra je in Windows verkenner naar de cd-rom speler toebladert dan dan het afspelen stopt.
  • ut was al opgelost.... [code:1:f088835731]M@D M@N schreef: heb je dan wel je cd-rom op je soundcard . Ja, die heb ik idd zelf erafgehaald. stom. thx![/code:1:f088835731]

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.