Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

dvd branden op een cd-rw

Anoniem
Henny
4 antwoorden
 • ik kreeg kort geleden een mail van iemand die een prog aanbood om dvd's te branden op een normale cd writer,nu is de link verdwenen dus oplichter.
  bestaat er eigenlijk wel een prog om dit te doen.
  tweede vraag als ik een avi omzet naar mpeg wordt die ong 3 keer zolang,kan ik dat comprimeren?een film word nu drie video cd's
 • Een dvd branden op een cd-writer is denk ik nog niet vertoond. Je kunt aannemen dat het onmogelijk is.

  Waarschijnlijk is de avi gemaakt met een DivX encoder o.i.d. en daar kan bij die kwaliteit mpeg-1 (vcd) of mpeg-2 (svcd) niet tegenop.
 • Dit kreeg ik vandaag via de mail :roll:
  COPY YOUR DVDs!

  A DVD Burner CAN'T copy DVD movies, but REPLICANT 2™ CAN!
  http://lc.savingssentinel.com/ss/go.php3?588

  COPY YOUR DVDs TO CD-R!
  WATCH ON HOME DVD PLAYERS!
  NO DVD BURNER REQUIRED!
  100% MONEY-BACK GUARANTEE!
  ALSO, GET FREE SOFTWARE BONUSES THAT WILL LET YOU:

  COPY YOUR PLAYSTATION 2 GAMES!
  CONVERT VHS VIDEO TO DVD!
  MAKE DVD MULTIMEDIA SLIDE SHOWS!
  CLICK HERE TO VISIT OUR WEBSITE AND LEARN MORE!


  http://lc.savingssentinel.com/ss/go.php3?588

  Ik weet niet wat ik er van denken moet
 • [quote:346e64f0aa="piconimpex"]ik kreeg kort geleden een mail van iemand die een prog aanbood om dvd's te branden op een normale cd writer,nu is de link verdwenen dus oplichter.
  bestaat er eigenlijk wel een prog om dit te doen.
  tweede vraag als ik een avi omzet naar mpeg wordt die ong 3 keer zolang,kan ik dat comprimeren?een film word nu drie video cd's[/quote:346e64f0aa] Jouw vragen gecombineerd met het e-mailtje van Dunja is dat men kennelijk bedoeld dat een video Dvd omgezet kan worden in een video-CD of een ander voor een Dvd speler leesbaar CD-Rom formaat. Dat os dis geen 1-op-1 kopie. Op zich is dit niks nieuws, op dit forum zijn geloof ik vrij veel mensen actief die dit al doen. Een data dvd (meer meer dan 650 of 700 MB) past dus nooit op een CD-Rom.
  Je 2e vraag ligt wat anders. Van welk avi formaat ga je naar welk mpeg formaat? Ikzelf maak meestal gebruik van MJPEG avi, dat omgezet naar MPEG2 video levert een vergelijkbaar formaat op. Omzetten naar MPEG1 (video-CD) kwaliteit, levert iets veel compacters op. En natuurlijke een veel lagere beeldkwaliteit. Voor een Dvd heb je MPEG2 formaat nodig. Op een video-CD (650 MB CD-Rom) met MPEG1 video past zo'n beetje 74 minuten video. Op een Dvd schijf zo'n beetje 2 uur.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.