Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

Pinnacle PCTV Rave

4 antwoorden
  • Ik heb dan eindelijk het antwoordt gevonden! Als je ook het probleem had met dat de kaart maar een paar zenders vond, dan is dit de oplossing: Ga naar www.upc.nl en druk op 'tv en radio' en daarna op 'zenderoverzicht'. Druk dan op 'radio- en televisiezenders' en klik op de woonplaats die het dichtst bij je in de buurt is. Dan krijg je een overzicht van alle tvzenders met daarachter het nummer waar ze op te vinden zijn. als er een + of een - achter staat, dan moet je zometeen respectievelijk de fijnafstemming naar rechts en links doen. Start nu je PCTV Vision en klik op instellingen. (links onder) ga dan naar 'Kanalen' en druk op toevoegen. je neemt het overzicht van upc erbij en gaat naar het kanaal dat je wilt. Je kloot een beetje met de fijnafstemming en voila, je hebt het gewenste kanaal. Als je nog meer informatie wilt, geef dan duidelijk aan wat je bedoelt, dan kan ik je ermee helpen.
  • lol ..... dat hebben wij hiero in rotterdam gewoon op rijnmond tv teletext .... zijn er dan nog mensen die dus gewoon alle ranges helemaal scanden, na de auto search van je tv kaart .....
  • Je had ook gewoon hier even kunnen kijken; http://www.dscaler.org/ met dit progje heb je ook alle zenders,en in een goede kwaliteit. greetz.
  • Ja ik weet het, maar er was een maand of 2 geleden een topic en daarin vroegen 4 mensen waarom ze met de Pinnacle kaart alleen maar sbs6, national geographic en ned1,2 en 3 konden ontvangen. Ik wist het dus ook nmiet en nu wel, dus ik denk ik zeg het even in het algemeen tegen al de mensen die alleen de autoscan hebben laten draaien en er achter kwamen dat hij alleen de bovengenoemde zenders vond.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.