Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

dvd twilight

None
17 antwoorden
 • ik ben dus in het bezit van enkele twilight dvds.nu doet het volgende probleem zich voor,als ik in mijn gewone dvd speler (lite on)een twilight dvd doe dan kan ik deze niet lezen.maar doe ik hem in mijn dvd brander dan kan ik elk progamma en game openen,dus het ligt niet aan de dvd.mijn lite on geeft aan dat er 4.25 gb is gebruikt maar hij geeft alleen de map met apps weer ,en geen menu zoals gebruikelijk met twilight ,wat kan hiervan de oorzaak zijn
 • Die Twilight DVD's zijn toch gebrand met een DVD-brander?

  Misschien kan je Lite-on niet overweg met gebrande DVD's (is de speler al oud?)
 • Dit riekt naar illegaliteit. :wink:
  Moet je maar de officiele programma's kopen, dan heb je nergens last van.
 • ik ben dus in het bezit van enkele dvds.nu wil het toeval dus dat er maar 1 uit de serie niet werkt op mijn lite on,en wel in mijn brander,en ook in mijn andere pc geen probleem.misschien heeft het te maken met een bepaalde instelling,en rob bedankt voor je reactie dit helpt me echt verder
 • [quote:0d9e3c90ee="stang66"]ik ben dus in het bezit van enkele dvds.nu wil het toeval dus dat er maar 1 uit de serie niet werkt op mijn lite on,en wel in mijn brander,en ook in mijn andere pc geen probleem.misschien heeft het te maken met een bepaalde instelling,en rob bedankt voor je reactie dit helpt me echt verder[/quote:0d9e3c90ee]Maar goed, Rob heeft wel enigzins gelijk. Ik zou zeggen, ga terug naar de winkel en vraag een ander exemplaar :wink:… Als de ene het wel doet en de andere niet, dan lijkt me dit geen probleem met een instelling. Ik mag tenminste aannemen dat de fabrikant :wink: zijn produktie-proces aanpast bij elke druk??

  Maar ja, aan de andere kant, misschien komen de DVD's nu wel bij anderen vandaan, aangezien er in Italië aanhoudingen zijn verricht??

  Greetz!!
 • ik zeg dus op mijn beurt in dit geval heeft het niets te maken met het feit of het nu wel of niet legaal is het probleem blijft dat de ene dvd speler wel de gehele dvd leest en een andere niet.vandaar mijn vraag of er een instelling verkeert staat omtrent het lezen van de dvd.en rob is misschien wel een middenstander die weer wat geld ziet verdwijnen aan illegale software vandaar zijn reactie.
 • het is net als met cd spelers en branders : soms leest de ene de cd wel en de andere hem niet. Zelfs van het zelfde type.
 • [quote:b7f318fbc3="stang66"]ik zeg dus op mijn beurt in dit geval heeft het niets te maken met het feit of het nu wel of niet legaal is het probleem blijft dat de ene dvd speler wel de gehele dvd leest en een andere niet.vandaar mijn vraag of er een instelling verkeert staat omtrent het lezen van de dvd.en rob is misschien wel een middenstander die weer wat geld ziet verdwijnen aan illegale software vandaar zijn reactie.[/quote:b7f318fbc3]

  Ik ben geen middenstander en ik ben niet "roomser als de paus" ; ook ik haal wel eens illegale software van het internet. :wink:
  Maar doet het dan niet, jammer dan, risico van het vak.
  Wat ik alleen maar duidelijk wil maken dat het officieel niet mag vragen over illegale dingen. En we weten allemaal dat Twilight niet te koop is bij de winkel om de hoek, maar dat dit onderhands verkocht wordt.
  http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/faq.php#5
  Lees dit er nog maar even over na. :wink:
 • Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar TWILIGHT-DVD's zijn legaal!
  Ik heb hier een aantal Twilight-DVD's en die zijn gewoon origineel. Je betaalt gewoon voor de licensiekosten, dus wat mij betreft is dit gewoon LEGAAL!!!

  En trouwens. De laatste 3 Twilights (80,81 en 82) zijn zelfs dual-layers. En daar zijn (wat ik dan weet) nog geen branders voor te koop!
 • [quote:e29a864414="25061"]Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar TWILIGHT-DVD's zijn legaal!
  Ik heb hier een aantal Twilight-DVD's en die zijn gewoon origineel. Je betaalt gewoon voor de licensiekosten, dus wat mij betreft is dit gewoon LEGAAL!!!

  En trouwens. De laatste 3 Twilights (80,81 en 82) zijn zelfs dual-layers. En daar zijn (wat ik dan weet) nog geen branders voor te koop![/quote:e29a864414]
  Dan daag ik je uit met bewijzen te komen dat die dvd's legaal zijn, volgens mij zijn die dvd's namelijk zo illegaal als wat.

  Dat de dvd's niet op dvd-recordable maar op gewone geperste dvd's worden verkocht maakt ze nog niet legaal hoor. De reden dat er geperste dvd's worden verkocht is dat er een grote criminele organisatie achter zit die de dvd's laat persen, waarschijnlijk in Oost-Europa.
  Voor dual-layer-dvd's geldt dezelfde redenering.
 • Jongens, de discussie of er hulp verleent wordt aan iemand die al dan niet met illegale zaken bezig is, is al eens gevoerd, en een moderator heeft daar uitsluitsel over gegeven. In dit geval heeft zijn probleem NIKS te maken met het feit of zijn dvd's illegaal zijn of niet, hij heeft een inleesprobleem. Hij vraagt niet om cracks, niet waar je het kan downloaden of wat dan ook. Indien hij de vraag had gesteld met "ik kan een dvd soms wel en soms niet inlezen", dan had er geen haan naar gekraaid, echter nu hij (misschien achteraf niet zo slim) vermeld dat het om Twilight dvd's gaat moeten er gelijk een paar mensen de moraalridder uithangen. Help de vraagsteller of geef geen antwoord, discussies over het al dan niet legaal zijn van zijn Twilight DVD;'s helpen niemand.
 • Ik reageerde alleen maar omdat 25061 zo stellig beweert dat die dvd's legaal zijn, terwijl dat volgens mij niet zo is. Dat heeft verder niets met moraalridders te maken.

  Maar je hebt gelijk dat we offtopic gaan en dat is inderdaad niet de bedoeling.
 • Als Twilight legaal zijn eet ik een reepje geheugen op! Heb je daar licentie voor gekocht? stel dat er 10 nieuwe spellen opstaan, heb jij dan een licentiegekocht van minimaal 10x50euro om over de andere software maar niet te spreken?!! Er stond bij een twilight van een vriend zone alarm op, erbij stond het serienummer. KAN NIET LEGAAL ZIJN (punt).
  Ik zou over2 maanden, als iedereen het vergeten is, opnieuw een topic posten, waarin jeeen DVDrom nier kan lezen :wink: :P
 • [quote:1842287aa0="stang66"]ik ben dus in het bezit van enkele twilight dvds.nu doet het volgende probleem zich voor,als ik in mijn gewone dvd speler (lite on)een twilight dvd doe dan kan ik deze niet lezen.maar doe ik hem in mijn dvd brander dan kan ik elk progamma en game openen,dus het ligt niet aan de dvd.mijn lite on geeft aan dat er 4.25 gb is gebruikt maar hij geeft alleen de map met apps weer ,en geen menu zoals gebruikelijk met twilight ,wat kan hiervan de oorzaak zijn[/quote:1842287aa0]

  in welke indeling zijn ze geschreven??
  ik heb iets gehad dat ze in een indeling geschreven waren dat op een pc niet ondersteunt werd. mijn cd was opeens 20 GB, speciale reader normaal ergens te vinden op instalatie cd-rom braner software of ergens in de mappen op harde schijf.
  Olivier
 • Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar TWILIGHT-DVD's zijn legaal!
  Ik heb hier een aantal Twilight-DVD's en die zijn gewoon origineel. Je betaalt gewoon voor de licensiekosten, dus wat mij betreft is dit gewoon LEGAAL!!!

  Licentiekosten :o :-? So sweat……
 • [quote:6db9908236="stang66"]ik ben dus in het bezit van enkele twilight dvds.nu doet het volgende probleem zich voor,als ik in mijn gewone dvd speler (lite on)een twilight dvd doe dan kan ik deze niet lezen.maar doe ik hem in mijn dvd brander dan kan ik elk progamma en game openen,dus het ligt niet aan de dvd.mijn lite on geeft aan dat er 4.25 gb is gebruikt maar hij geeft alleen de map met apps weer ,en geen menu zoals gebruikelijk met twilight ,wat kan hiervan de oorzaak zijn[/quote:6db9908236]
  Wat voor DVD schrijft jouw brander + of - ?
  Kan je speler wel + of - wel lezen?
  Wel goede bestandsindeling?
 • precies, want het kan goed zijn dat de DVD + is en de speler min opf andersom

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.