Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

MP3 CD branden Live (zonder pauzes)

None
8 antwoorden
 • Hallo,

  Als ik MP3 cd's brand voor in de auto, dan brand ik 12 directories (voor snel access via de toetsen 1 t/m 12.) Als ik echter in een bepaalde directory een mp3 live cd brand, is er dan een mogelijkheid om die ook als live cd erop te krijgen, dus ZONDER pauze tussen de tracks. A.u.b. alleen serieuze antwoorden. Wat de oorzaak is weet ik ook wel, ik wil alleen weten of er een mogelijkheid cq een programma is waarmee dit gaat. Ik denk dat het een brandprogramma moet zijn dat mp3 files als muziekfiles herkent en niet als datafiles.

  Ben zeer benieuwd of iemand hier een oplossing voor weet. (Ik wil er niet 1 grote file van maken, ik wil wel een track kunnen skippen of herhalen of wat dan ook).

  Bij voorbaat dank,

  M.vr.gr.,

  Mario
 • Ik heb zelf wel eens een mp3-cd met livetracks gebrand (gewoon al data-cd met nero) en dat liep netjes op elkaar over. Dus in principe zou het niet aan de software moeten liggen (ga ervan uit dat je nero of cd-creator gebruikt).

  Weet je zeker dat er op de originele mp3's geen paar seconden pauze zit tussen de nummers?

  Andere mogelijkheid is dat je autoradio gewoon ff nodig heeft bij overschakelen tussen de tracks, speelt de gebrande cd wel goed af op de PC?
 • In ieder geval branden als Disc-At-Once (hierdoor blijft de laser tussen de tracks aan) en als je de mp3's hebt geselecteerd met rechtsaanklikken, eigenschappen en de pauze op 0 zetten (dit alles in Nero)
 • Werkt dit ook bij mp3's? Zo doe ik het namelijk wel bij het branden van wav files. Misschien moet ik een nieuwere versie van nero installeren. Ik heb nu 5.5.10.7b.
 • [quote:7221f723cc="Mario7"]Werkt dit ook bij mp3's? Zo doe ik het namelijk wel bij het branden van wav files. Misschien moet ik een nieuwere versie van nero installeren. Ik heb nu 5.5.10.7b.[/quote:7221f723cc]
  Als je de mp3tjes gewoon als data-cd brandt dan werkt hetgeen Venzent zegt niet, dat is namelijk alleen van toepassing op audio-cd's. Ik denk dat het aan je autoradio ligt, dat deze toch wat tijd nodig heeft tussen elk nummer om het volgende nummer in te laden.
  Je zou eventueel de mp3tjes aan elkaar kunnen plakken, maar dan krijg je horbare overgangen en bovendien kun je dan niet skippen tussen de individuele nummers.
 • Dat dacht ik ook inderdaad. De mp3's worden als data gebrand en niet als audio cd. Dat was nou juist mijn vraag. Zodra ik mp3 als data ga branden, ziet die optie er niet om de pauze tussen de tracks op 0 te zetten. En 1 lange track ervan maken had ik al aangegeven, dat wil ik niet.
 • Die opties bij een reguliere audio-cd zijn er omdat dit een aparte standaard is waarin al dit soort opties zijn vastgelegd.

  Er bestaat geen specifieke mp3-standaard voor cd's. Mp3-cd's zijn gewoon data-cd's met daarop losse bestanden. Hierbij heb je dus ook dit soort opties niet.

  Bij afspelen op de PC onder winamp gaan bij mij de tracks netjes in elkaar over, kijk eens of dit bij jou ook het geval is. Werkt het op de PC gewoon goed dan ligt het aan de autoradio.
 • Zal ik proberen, is best mogelijk.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.