Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

heeft Audigy 2 Platinum Ex nu wel of geen cd-rom aansluiting

3 antwoorden
  • Heeft "SoundBlaster Audigy 2 Platinum Ex" nu wel of geen cd-rom aansluitingen op de kaart? Ik lees er tegenstrijdige berichten over (of ik snap het niet goed). Of zit er verschil tussen de Audigy 2 en de Audigy 2 Ex? Mij gaat het erom of ik het geluid van mijn cd-roms spelers e.d. nog steeds via die kaart kan laten lopen (met dat bekende dunne kabeltje). Of gaat de Audigy 2 Ex uit van externe cd-romspelers enzo? Die heb ik niet meer. Speel cd's momenteel via de pc af met een standaard SoundBlaster kaart.
  • Ik heb de kaart zelf niet, maar bijna elke geluidskaart heeft wel een of twee van die cdromaansluitingen. Ik heb zelf een Audigy (1, zeg maar) en daar zitten d'r twee op. Lijkt me stug als op de Augidy2 (Ex) geen een d'r op zit. Ga er dus maar wel van uit.
  • Nou ik ga er niet van uit want ik stel de vraag niet voor niets. De Platinum 2 Ex is anders dan de Platinum 1 en 2. Op de kaart van de Platinum 2 Ex zijn heel veel dingen niet meer aanwezig omdat die verhuisd zijn naar de zogenaamde breakout box. Iemand die een Platinum 2 Ex heeft en mijn vraag kan beantwoorden?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.